BIWPA

23 mayo 2013

Final Play OFF Div. de Honor Femenina 25/05/13

Full Video 1er partido :
 

*****




L'equip perfecte ( La Xarxa / Canal Terrassa Vallès )

El CN Sabadell guanya la lliga i posa la cirereta a una temporada immillorable


Copa de la Reina, Supercopa, Copa d'Europa i ara, el títol de Lliga, el número 11 per al CN Sabadell, que iguala amb el Mediterrani com a equip amb més campionats. Les noies de Nani Guiu han posat la rúbrica a una temporada fantàstica guanyant el segon partit al Mataró i fent innecessària la disputa d'un tercer. Un Mataró que va estar a punt de donar la sorpresa al primer partit, però que avui, tot i mantenir-se a una distància d'uns tres gols al marcador, no ha pogut evitar la derrota davant un Sabadell superior (12-7).
Jennifer Pareja, amb quatre gols, ha estat la màxima anotadora del duel. Aquest és el tercer títol consecutiu de lliga per a un Sabadell que ha protagonitzat una temporada perfecta, imbatut, comptant els seus partits per victòries amb una sola excepció, un empat a Itàlia a la Copa d'Europa.
No ha estat l'únic trofeu per al Sabadell, perquè a títol individual n'hi ha hagut tres més: Maica García ha estat escollida millor jugadora de la lliga, mentre Jennifer Pareja ha rebut el guardó de màxima golejadora i Laura Ester el de millor portera.
*****

DIVISION DE HONOR FEMENINA

25/05/2013 - CAN LLONG
Parciales: (3-1/3-2/1-1/5-3)

C.N. SABADELL ASTRALPOOL 127C.N. MATARO EL TOT









C.N. SABADELL ASTRALPOOL






GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1LAURA ESTER RAMOS 0
2MATILDE ORTIZ REYES 021
3HELENA LLORET GOMEZ 01
4ANNA ESPAR LLAQUET 0
5GABRIELA SZUCS 3211
6JENNIFER PAREJA LISALDE 422
7EMMA MORGEN HANSEN 01
8MARIA DEL CARMEN GARCIA GODOY 0
9MARIA DEL PILAR PEÑA CARRASCO 2111
10MARTA RECIO FERNANDEZ 0
11OLGA DOMENECH MORALES 211
12JUDITH FORCA ARIZA 11
13MARIA ELENA SANCHEZ GONZALEZ 0
Totales1272361
Entrenadores
IGNASI GUIU VIDAL
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores58,33%
Gol en Superioridad de jugadores16,67%
Gol de Penaltis25,00%
Eficacia en jugadas de superioridad40,00%

C.N. MATARO EL TOT






GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1CARLA RODRIGUEZ ADELL 01
2MIRIAM LOPEZ-ESCRIBANO JARA 0
3CARLA GRAUPERA GARCIA 0
4MAR LLISTERRI GIMENEZ 112
5ROSER TARRAGO AYMERICH 32111
6FRANCESCA-PAINTER SNELL 112
7CLARA CAMBRAY ALVAREZ 0
8CIARA GIBSON BYRNE 11
9MARTA BACH PASCUAL 112
10ZOILA QUESADA PONS 0
11MIREIA CASTELLA RIVERO 0
12CHLOE WILCOX 0
13MIREIA NEDDERMANN VINAIXA 0
Totales742154
Entrenadores
VICENS TARRES PONS
ELENA PADILLA MORALES
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores57,14%
Gol en Superioridad de jugadores28,57%
Gol de Penaltis14,29%
Eficacia en jugadas de superioridad33,33%

Árbitros
APOLONIA BAÑOS MARTINEZ
JOSE BLANCH SANCHEZ
Evolución del marcador
C.N. SABADELL ASTRALPOOL 012334556677889910111212
C.N. MATARO EL TOT 00001112233445566667

*****

12-7: El CN Sabadell gana al Mataró y se apunta el triplete ( Mundo Deportivo )


El CN Sabadell se ha proclamado Campeón de Liga Femenina
El CN Sabadell se ha proclamado Campeón de Liga Femenina / FOTO: PEP MORATA - MD

EFE 25/05/2013 14:37
El CN Sabadell Astralpool se ha impuesto al CN Mataró por 12-7, con lo que ha conquistado su tercer título liguero consecutivo y el triplete, puesto que esta temporada ya había conquistado la competición europea y la Copa de la Reina.
El título es el undécimo de la historia del equipo vallesano, con lo que iguala al CE Mediterrani en el palmarés liguero. El Sabadell había ganado en el primer partido con más sufrimiento del esperado (9-10), pero en su pileta puso la directa desde el principio. El equipo de Nani Guiu se despegó rápidamente en el marcador (3-0) y las del Maresme ya no tuvieron capacidad de respuesta. Las goleadoras del Sabadell fueron Jennifer Pareja (4), que posteriormente fue distinguida con el trofeo que la acreditada como la máxima anotadora del campeonato, Szucs (3), mientras que Pili Peña y Olga Domenech anotador dos goles y Judith Forca (1).
Por el Mataró anotaron Roser Tarragó (3), así como Mar Llisterri, Ciara Gibson, Marta Bach y Francesca-Painter Snell, que marcaron un gol cada una.Al término del partido, además de Pareja, recibieron sendos galardones Laura Ester y Maica García, como la mejor portera y la mejor jugadora de la liga, respectivamente.
*****

El Sabadell Astralpool alça l'onzena Lliga

http://waterpoloencatala.blogspot.com.es/







El CN Sabadell Astralpool ha tancat una nova temporada perfecta aconseguint la Lliga. És el cinquè títol de la temporada de l'equip de Nani Guiu.







Les jugadores del CN Sabadell Astralpool, campiones de Lliga // foto: rfen.es


Amb dos gols de Pili Peña i un de Jennifer Pareja, el primer parcial de 3-0 a favor del Sabadell Astralpool ja feia presagiar que el partit d'avui poca cosa tindria a veure amb el partit vist dijous. Les vallesanes no es volien deixar sorprendre pel Mataró El Tot i les mataronines, conscients de que era molt complicat repetir la bona actuació de dijous, no volien repetir el dolorós 16-1 de la segona volta de la lliga. Per part del Mataró El Tot, només Marta Bach, en superioritat, ha aconseguit marcar abans del primer descans.

El conjunt de Nani Guiu ha ampliat una mica més la seva avantatge durant el segon període fins arribar al 6-3 del descans mentre que el tercer període ha estat el més igualat del partit. Un gol per cada equip (Jennifer Pareja pel Sabadell Astralpool i Ciara Gibson pel Mataró El Tot) i bones actuacions de les porteres, sobretot de Carla Rodríguez, han estat la tònica d'aquest tram de partit.








La renda del Sabadell Astralpool s'ha anat ampliant en els darrers vuit minuts, moment en que el Mataró El Tot ha acusat els excessius esforços dels darrers dos partits. Les vallesanes han fet un parcial de 5-3 i han acabat guanyant el partit per 12-7. D'aquesta manera el Sabadell Astralpool s'alçava amb el seu onzè títol de lliga, el tercer consecutiu, i empata amb el Mediterrani com a equip amb més lligues.

CN Sabadell Astralpool (12): Laura Ester, Mati Ortiz, Helena Lloret, Anni Espar, Gabriela Szucs (3), Jennifer Pareja (4), Emma Hansen, Maica Garcia, Pili Peña (2), Marta Recio, Olga Domènech (2), Judith Forca (1) i Maria Elena Sánchez. E: Nani Guiu.

CN Mataró El Tot (7): Carla Rodríguez, Míriam López-Escribano, Carla Graupera, Mar Llisterri (1), Roser Tarragó (3), Francesca-Painter Snell (1), Clara Cambray, Ciara Gibson (1), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Mireia Castellà, Chloe Wilcox i Mireia Nedderman. E: Vicens Tarrés.

Parcials: 3-1 / 3-2 / 1-1 / 5-3
Àrbitres: Poli Baños (Balears) i José Blanch (Andalusia)

*****

El CNM ElTot.cat subcampió de lliga davant el potent Sabadell   ( Tot Mataro )   

Tercera lliga consecutiva pel CN Sabadell davant un CN Mataró que torna a lluitar el partit amb il·lusió (12-7)    



El CNM Eltot.cat, subcampiones de Lliga 2012-13
El CN Sabadell ha revalidat avui dissabte el títol de lliga de Divisió d'Honr femenina de waterpolo davant el millor Centre Natació Mataró ElTot.cat de les darreres temporades. Les noies de Vicenç Tarrés, després de cedir per la mínima a Mataró (9-10), han perdut el segon partit a Sabadell, però de nou mostrant una bona imatge contra el campió d'Europa (12-7).
Les mataronines no han permès a les vallesanes trencar en cap moment el partit i han entrat al darrer quart perdent només de tres gols (7-4). Al final, però s'ha acusat el cansament, i no s'ha pogut donar la campanada, amb el que el partit i el títol de lliga s'han quedat una temporada més a Sabadell.
Aquesta ja és l'onzena lliga del CN Sabadell, i la tercera consecutiva d'un equip que fa tres anys que es mostra intractable amb tres lligues estatals i dos campionats continentals.
 
En acabar el partit, i a micròfons de Mataró Ràdio, l'entrenador Vicenç Tarrés ha valorat el gran final de temporada del seu equip: "Quin gran play-off hem fet, i quin plaer poder entrenar aquest equip. Crec que hem fet una gran temporada, llàstima no haver pogut anar més lluny a la Copa d'Europa, però cal dir que tres dels equips del nostre grup van arribar a la Final Four". El mateix tècnic ha dit que ara cal gaudir de la gran final jugada i dilluns ja tocarà pensar i planificar la propera temporada amb la nova junta.

*****

Galardones individuales: Jennifer, Maica y Laura ( RFEN )

Galardones individuales: Jennifer, Maica y Laura

25/05/2013 - Al término de la final entre CN Sabadell Astralpool y CN Mataró El Tot, partido presidido por el presidente de la RFEN, Fernando Carpena, se han repartido los galardones individuales de la temporada, que han recaído en manos de jugadoras del primero. Maica García ha sido elegida mejor jugadora de la Liga, y Jennifer Pareja y Laura Ester han sido reconocidas como máxima goleadora y mejor portera.





Lluvia de reconocimientos para el CN Sabadell Astralpool, que cierra el año con el pleno de títulos y de reconocimientos. En la ceremonia de hoy ha abierto fuego Jennifer Pareja -foto cabecera-, MVP de la Champions Cup y máxima goleadora nacional, con un impresionante registro de 126 tantos, que ha recibido el galardón de manos de Joan Gros, presidente del CN Mataró. Sobre estas líneas, a mejor portera del campeonato ha sido la vallesana Laura Ester, cuyo trofeo ha entregado el presidente del CN Sabadell, Miguel Torres, y el galardón a la mejor jugadora de la Liga ha recaído en la boya Maica García, galardón entregado por el presidente de la FCN, Enric Bertrán.
Comunicación RFEN Barcelona

*****

El CN Sabadell, campeón femenino 2012—13 ( RFEN )

El CN Sabadell, campeón femenino 2012-13

25/05/2013 - El CN Sabadell Astralpool ha revalidado el título de Liga de División de Honor Femenina tras imponerse al CN Mataró El Tot por 12—7 en la segunda manga de la final. Las sabadellenses alzan con ello su tercer cetro consecutivo e igualan los once del CE Mediterrani en la cima histórica de la estadística. Crónica e información en breves segundos.
El CN Sabadell Astralpool ha hecho realidad las palabras de su técnico tras el encuentro del jueves y ha logrado vencer al CN Mataró El Tot en el segundo encuentro de la final femenina. Con todo, las jugadoras de Vicenç Tarrés han logrado mantener el tipo a las vallesanas y dejar atrás, de paso, el claro 16-1 del encuentro de la segunda vuelta del campeonato regular.
Conscientes del mal inicio del último choque, el CN Sabadell Astralpool ha iniciado con una cómoda renta de 3-1, con dos dianas de Pili Peña y la primera de las cuatro que anotaría hoy Jennifer Pareja, por el único tanto de Marta Bach. En el segundo cuarto, y pese a encadenar un elevado número de ataques errados, el conjunto vallesano ha estirado su ventaja hasta un confortable 6-3, que las mataronenses no han logrado recortar en un igualado tercer parcial, cerrado con igualada a uno y 7-4 en el electrónico. Los últimos ocho minutos han significado una fuerte cuesta arriba para las visitantes, que han acabado pagando el esfuerzo del jueves.



Al final del choque, 12-7 y el pleno de títulos para el CN Sabadell Astralpool, que agradecía el apoyo de su público en boca de una de sus jugadoras, Mati Ortiz: "Estamos contentas por el partido realizado. El jueves nos costó mucho ganar, y hoy hemos logrado el título gracias, en gran medida, al apoyo de nuestra gente". El técnico del CN Mataró El Tot, Vicenç Tarrés, por su parte, felicitaba a las suyas, que han festejado con intensidad su gran final: "Felicito al Sabadell por el campeonato y también a mis jugadoras, que lo han dado todo en la final. Insisto en que creo que teníamos la labor de dignificar el waterpolo femenino, y creo que lo hemos logrado".
El CN Sabadell alza con éste su tercer título de Liga Nacional consecutivo y el undécimo de su palmarés, con lo que iguala al CE Mediterrani en el histórico del campeonato.

*****

WATERPOLO PLAY-OFF - El C.N.Sabadell aixeca de nou la copa de campiones de lliga ( FCN )


16:39 - Les noies del C.N.Sabadell s'han proclamat avui campiones de lliga després de guanyar al C.N.Mataró per 12 a 7 en el segon partit de la final del play-off. Les noies del vallès tanquen així una temporada perfecte amb tots els títols. La supercopa, la copa catalunya, la copa de la reina, la lliga i la champions!! Aquesta és la 1a lliga del C.N.Sabadell i la tercera consecutiva.

A més a més, els trofeus personals tambéhan anat a mans de jugadores del C.N.Sabadellm Maica Garcia MVP de la lliga, Jennifer Pareja màxima golejadora i Laura Ester millor portera.

*****

*****

*****








*****

Las Ligas de waterpolo, en juego en Sabadell ( RFEN )

Las Ligas de waterpolo, en juego en Sabadell

24/05/2013 - La jornada de sábado será decisiva para las ligas de waterpolo masculinas y femeninas. El Barceloneta, en la masculina, y el CN Sabadell Astralpool, en la femenina, vivirán mañana su primer match ball en la piscina Carles Ibars a las 12:45 y las 11 de la mañana, respectivamente. CN Sabadell y CN Mataró El Tot tratarán de forzar el desempate.
Liga Femenina (11h): CN Sabadell Astralpool vs CN Mataró El Tot (1-0)

El CN Sabadell Astralpool será el encargado de abrir fuego a las 11 de la mañana 48 horas después de uno de los mejores encuentros de la División de Honor Femenina este año. La derrota por la mínima de las vallesanas era un marcador que muy pocos esperaban, y concede a las jugadoras del Mataró un extra de moral que daría vida a la liga y a la disciplina. El técnico local, Nani Guiu, apuntaba tras el encuentro que la ecuación que combina homenajes tras la Champions, encuentros aplazados de Liga ante equipos con nada en juego y la falta de descanso han hecho mella en sus jugadoras, mientras sus rivales saltarán al agua de nuevo sin nada que perder. En caso de triunfo del Sabadell, las vallesanas alzarían su décimo campeonato, segundo consecutivo y quedarían a sólo uno de igualar los once títulos del CE Mediterrani. Si el Mataró fuerza el desempate, éste se jugaría el domingo 26 de mayo en Sabadell.


Liga Masculina (12:45h): CN Sabadell vs CN Atlètic-Barceloneta (1-2)


El segundo match ball de la jornada aspira a caer de manos del CN Atlètic-Barceloneta. Tras recuperar el pasado miércoles el factor campo en una agónica prórroga, el conjunto de Santi Fernández está a tan sólo una victoria de su duodécimo campeonato nacional de Liga, séptimo consecutivo en una era iniciada en la campaña 2005-2006. Sin embargo, para ello deberán doblegar antes a un CN Sabadell dispuesto a forzar el quinto encuentro del domingo. El conjunto de Gabi Hernández ya logró la victoria en Barcelona hace justo una semana, y en la jornada de mañana contará con el factor público a su favor.




*****

L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell pateix per guanyar el primer partit de la final al Mataró (9-10)

( Radio Sabadell )

Les sabadellenques han fet un mal partit i però han pogut tirar endavant l'enfrontament més igualat de la temporada
 
L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell pateix per guanyar el primer partit de la final al Mataró (9-10)
Maica Garcia ha estat una de les jugadores més destacades © www.natacio.cat
Victòria treballada i patida. L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell ha demostrat avui a Mataró, que no es troba en el millor moment de la temporada. Les noies de 'Nani' Guiu han fet un mal partit i apunt han estat de perdre aquest primer compromís de la final de la Divisió d'Honor femenina. Tot i que majoritàriament han anat sempre per davant en el marcador, les sabadellenques mai han pogut trencar el partit. Això ha fet que les maresmenques, que entrena l'ex-seleccionador femení Vicenç Tarrés, hagin anat creient en les seves opcions de donar la sorpresa. "Em patit molt i fins i tot hem hagut de defensar una inferioritat en la darrera jugada del partit que hauria significat l'empat", ha afirmat el tècnic del CNS, 'Nani' Guiu.
Pocs entrenaments i molts actes
El tècnic de l'equip femení del Natació Sabadell, també s'ha mostrat molest amb els diferents actes que estan tenint les seves jugadores en aquest moment de la temporada. "Les meves jugadores s'ho mereixen tot i es mereixen tots aquests actes però el moment no és l'adequat perquè això no ens fa estar centrades en la competició", ha assegurat 'Nani' Guiu. Sense anar més lluny, dimecres les sabadellenques van ser presents a un acte a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm i demà tenen un altre acte a Fluidra (patrocinador de l'equip). De tota manera, el tècnic del Club ha volgut donar també una gran part del mèrit al Mataró i s'ha mostrat segur de poder sentenciar el títol en el segon partit de la final de dissabte (11h) a Can Llong. "No tinc cap dubte. Guanyarem", ha estat el missatge que ha llençat el tècnic de les sabadellenques, que avui han comptat amb Anni Espar campiona de la NCAA i que jugarà aquesta final amb el seu club a Espanya


*****

El CNM eltot.cat planta cara al campió d'Europa i cau per la mínima ( Tot Mataro )

Maica Garcia, la desequilibrant boia visitant, decideix el partit a poc del final

Sensacional partit el que s'ha vist aquesta tarda a la piscina del Centre Natació Mataró, possiblement el millor mai vist en l'àmbit femení a la nostra ciutat, en el primer partit de la final de la Divisió d'Honor de waterpolo i en el qual el Centre Natació Mataró eltot.cat ha plantat cara a al campió d'Europa, el CN Sabadell, que s'ha hagut d'esforçar al màxim per guanyar i fent treure tots els seus recursos a dues jugadores veteranes com Jennifer Pareja i sobretot la boia Maica Garcia que amb els seus gols, i amb els penals i exclusions que ha forçat ha desequilibrat el partit a favor del seu equip. L'equip local ha estat al nivell del millor equip d'Europa i amb això està pràcticament tot dit. Amb gran sacrifici en defensa per intentar aturar la potent boia Maica Garcia i amb molta paciència en atac davant la pressionant defensa visitant i evitant les contres sabadellenques el CNM eltot.cat s'ha mantingut en el partit fins al final i la victòria s'ha decidit amb un gol de la boia visitant.
Partit Mataró-Sabadell
Primer quart amb avantatge local

 El partit ha començat amb certes imprecisions però de seguida s'ha animat amb quatre gols en quatre atacs consecutius. Primer Pareja ja marcat de penal, l'ha igualat Ciara Gibson, després Maica Garcia ha desnivellat amb el seu primer gol des de la boia i Marta Bach ha tornat a empatar amb un golàs de xut llunyà que ha entrat per l'escaire. I cap al final del prier quart altre cop s'han obert les hostilitats i primer Jennifer Pareja ha marcat de lluny, però en els dos següents atacs, primer Mar Llisterri amb un altre golàs des de lluny i Roser Tarragó en jugada de superioritat han posat en avantatge l'equip mataroní per primera vegada.

Partit Mataró-Sabadell
Reacció visitant amb gran defensa

 Al segon quart la defensa visitant ha intensificat la seva pressió i un xut de l'hongaresa Szucs, un gol en superioritat de Pili Peña i un altre xut de Pareja, han donat dos gols d'avantatge al Sabadell. Rèplica immediata de Ciara Gibson per demostrar que les locals no pensaven rendir-se i nou gol de Szucs per recuperar els dos gols. Però els xuts llunyans de l'equip mataroní, tot i que la Ru Tarragó estava molt ben vigilada, trobaven el forat i l'anglesa Frankie Snell tornava a reduir el desvantatge a la mínima expressió. I llàstima d'un penal que Laura Ester, que la coneix bé, ha aturat a Roser Tarragó perquè s'hagués pogut arribar la descans amb empat.

Encara marcador empatat al final del tercer quart
Però al final del tercer quart sí que s'ha arribat amb empat, perquè la defensa local ha estat esplèndida forçant moltes pèrudes de l'equip visitant, que només ha pogut xutar quatre cops en tot el perìode i que només ha pogut marcar de penal. Un golàs de vaselina de Ciara Gibson i una bona jugada de superioritat acabada per Frankie Snell han servit per posar l'empat a 8 i deixar-ho tot obert de cara al darrer tram del partit.

Emoció fins al final en el darrer quart
En el darrer quart, gol de la boia Maica Garcia aprofitant de forma ràpida una jugada de superioritat, ha estat contrarrestat per un golàs de Carla Graupera des de la boia en una de les poques pilotes que li han arribat i que s'ha treballat molt bé per acabar-la ficant dintre la porteria per sobre de la portera visitant. Fins al final molta tensió, dos xuts de Mati Ortiz al pal, aturades de les dues porteres i el gol decisiu de Maica Garcia que ha acabat posant el 9-10 definitiu al marcador. Després l'equip que prepara Vicenç Tarrés encara ha tingut un parell de jugades de superioritat que no ha pogut aprofitar en una d'elles amb una aturada sensacional de Laura Ester a xut a boca de canó de Marta Bach. Ha estat una llàstima perquè s'ha estat ben a prop de forçar la pròrroga…


Partit Mataró-Sabadell
CN MATARÓ ELTOT.CAT- CN SABADELL 9-10
 
CN MATARÓ ELTOT.CAT: Carla Rodríguez, Míriam López-Escribano, Carla Graupera (1), Mar Llisterri (1), Roser Tarragó (1), Frankie Snell (2), Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Laia Rigau, Chloe Wilcox, Mireia Nedderman. 9 gols de 30 xuts (amb 9 aturades de Laura Ester) de 42 atacs. 5 exclusions i 2 penals en contra. 2 de 4 en les jugades de superioritat.
CN SABADELL: Laura Ester, Matilde Ortiz, Helena Lloret, Anni Espar, Gabriela Szucs (2), Jennifer Pareja (4, 2 de p.), Emma Morgen, Maica Garcia (3), Pilar Peña (1), Marta Recio, Olga Domènech, Judith Forca, Elena Sànchez. 10 gols de 27 xuts (amb 7 aturades de Carla Rodríguez) de 42 atacs. 4 exclusions i 1 penal en contra. 2 de 5 en jugades de superioritat.
PARCIALS: 4-3, 2-4, 2-1, 1-2
.
130427 WA fem Mataró - Sant Feliu 03 

*****

Tarrés: "Hemos honrado al waterpolo femenino" ( RFEN )

Tarrés:
23/05/2013 - Al término del encuentro, hemos dialogado con los técnicos de ambos conjuntos para copsar su opinión acerca de la primera manga de la final. Tarrés felicitaba a sus jugadoras, y Guiu se mostraba realista y buscaba explicación a un marcador poco habitual para las suyas esta campaña.
Nani Guiu, técnico del CN Sabadell, esperaba un partido difícil: "Ya podíamos prever que podía suceder algo así. Máxime porque desde la Champions no estamos bien. Entre celebraciones y encuentros aplazados no hemos tenido margen suficiente para cargar pilas".
Respecto al encuentro de hoy, Guiu nos daba su visión: "En la primera parte no hemos estado bien ni en defensa ni en la portería. Y nuestros últimos dos cuartos han sido lamentables en ataque. Hemos perdonado demasiado. Mataró ha podido forzar la prórroga y ganarnos, algo que creo que es bueno para el play-off".
De cara al segundo partido, previsto en Sabadell el sábado, Nani aspira a cerrar la serie: "Queremos rematarlo ya. Después de este partido hemos de hacer que las cosas salgan mejor, ni que sea por el orgullo de las jugadoras".
Vicenç Tarrés, por su parte, se mostraba muy satisfecho: "Mis jugadoras han hecho el mejor partido de la temporada y se merecen un diez. Su actitud ha sido excelente desde el primer minuto. Y han honrado con ello al waterpolo femenino, jugando a este nivel ante el campeón de Europa y el equipo con más internacionales".
En referencia a las últimas jugadas del choque, en las que han tenido en sus manos el empate, Tarrés apunta a la experiencia del rival: "Es cierto que el Sabadell no llega en el mejor momento, pero su experiencia ha sido decisiva. Y eso se ha notado especialmente en las jugadas finales. Por ello no culpo a mis jugadoras, pues todo el mérito ha sido de Laura Ester y de su defensa".
Respecto al sábado, Tarrés quiere confiar en mantener la intensidad: "La mayor parte de nuestras opciones pasaban por ganar esta noche, pero este partido ha reforzado la moral del equipo. Veníamos de perder por 16-1 con Sabadell, y tras el marcador de hoy ya no vemos un muro tan difícil de franquear".
El segundo encuentro de la final queda fijado para el sábado a las 11h en la piscina Carles Ibars de Sabadell.
*****

DIVISION DE HONOR FEMENINA

23/05/2013 18:30 - JOAN SERRA
Parciales: (4-3/2-4/2-1/1-2)

C.N. MATARO EL TOT 910C.N. SABADELL ASTRALPOOL











C.N. MATARO EL TOT








GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1CARLA RODRIGUEZ ADELL 0
2MIRIAM LOPEZ-ESCRIBANO JARA 0
3CARLA GRAUPERA GARCIA 11
4MAR LLISTERRI GIMENEZ 112
5ROSER TARRAGO AYMERICH 111
6FRANCESCA-PAINTER SNELL 2111
8CIARA GIBSON BYRNE 33
9MARTA BACH PASCUAL 112
12CHLOE WILCOX 011
Totales981062
Entrenadores
VICENS TARRES PONS
ELENA PADILLA MORALES
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores88,89%
Gol en Superioridad de jugadores11,11%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad25,00%

C.N. SABADELL ASTRALPOOL








GolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1LAURA ESTER RAMOS 0
2MATILDE ORTIZ REYES 02
3HELENA LLORET GOMEZ 0
4ANNA ESPAR LLAQUET 01
5GABRIELA SZUCS 22
6JENNIFER PAREJA LISALDE 422
7EMMA MORGEN HANSEN 0
8MARIA DEL CARMEN GARCIA GODOY 321
9MARIA DEL PILAR PEÑA CARRASCO 111
10MARTA RECIO FERNANDEZ 0
11OLGA DOMENECH MORALES 01
Totales1062241
Entrenadores
IGNASI GUIU VIDAL
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores60,00%
Gol en Superioridad de jugadores20,00%
Gol de Penaltis20,00%
Eficacia en jugadas de superioridad33,33%

Árbitros
FRANCISCO SANCHEZ MOLINA
JORDI AYMERICH MIÑARRO
Evolución del marcador
C.N. MATARO EL TOT 00112234444556678899
C.N. SABADELL ASTRALPOOL 011223334566778889910

*****

El Sabadell derrota al Mataró con apuros (9—10) ( RFEN )

El Sabadell derrota al Mataró con apuros (9—10)
23/05/2013 - El CN Sabadell Astralpool ha derrotado con muchos apuros al CN Mataró El Tot en la primera manga de la final de División de Honor Femenina, disputada esta tarde en la piscina Joan Serra. Las jugadoras de Vicenç Tarrés han mantenido el duelo igualado hasta la última posesión, errando una última jugada de superioridad que les habría valido la prórroga.
El CN Sabadell Astralpool afrontaba la final de la liga femenina con mucha carga encima y algunos temores. El Mataró, en cambio, afrontaba el choque a un todo o nada. Las jugadoras de Nani Guiu, que contaban con el refuerzo de Anni Espar, han iniciado el choque sin la solidez habitual, y perdonando en defensa. Fruto de estos errores, el Mataró ha cerrado el primer parcial con mínima ventaja de 4-3, gracias a un postrero tanto de Roser Tarragó.
El decorado ha podido cambiar en el inicio del segundo parcial, gracias al parcial inicial de 0-3 firmado por las vallesanas, su mejor racha del encuentro. Sin embargo, las locales, extramotivadas desde el pitido inicial se han repuesto hasta llevar a la banda un 6-7, que bien podría haber sido una igualada a siete tandos de no haber detenido Laura Ester un lanzamiento de cinco metros a Roser Tarragó.
La segunda mitad ha vuelto a iniciar con un Sabadell que se ha adelantado por 6-8, margen nuevamente anulado por las locales con dos dianas consecutivas, la última de ellas obra de Franki Snell a 1´35" de la bocina. Con las vallesanas ancladas en el ocho y errando una jugada tras otra se ha llegado al último descanso y a los momentos clave del choque.
Esos ocho minutos decisivos han visto un primer intercambio de golpes, con un tanto de Maica García neutralizado un minuto después por Carla Graupera. 9-9. El Sabadell recurría a sin éxito a los pases interiores a Maica, aunque la alternativa de los chuts desde el perímetro se estrellaban con Marta Bach, en dos ocasiones, y otras tantas en el larguero. La madera también ha repelido el posible 10-9 a lanzamiento de Carla Graupera, en este caso con la colaboración de Laura Ester. Pero en la siguiente jugada, Maica García ha puesto el 9-10 a 2´34" del final del choque.
Lejos de renunciar y con un público entregado al grito de "¡sí se puede!", el Mataró ha gozado de dos jugadas de superioridad, la primera de ellas atajada por Laura Ester en una gran intervención, y la segunda, a 27" del final, por la defensa a chut de Ciara Gibson. Con todo, la afición local ha dedicado una sonora ovación a Vicenç Tarrés y las suyas.
El 10-9 de hoy supone la victoria más ajustada del CN Sabadell Astralpool en campeonato nacional en la presente campaña, a la vez que un serio toque de alerta de cara al encuentro del sábado, previsto en la piscina Carles Ibars a las 11h.

*****

Sabadell—Mataró: arranca la final Femenina ( RFEN )

Sabadell—Mataró: arranca la final Femenina
22/05/2013 - La División de Honor Femenina disputa esta semana el duelo decisivo por el título entre CN Sabadell Astralpool y CN Mataró El Tot al mejor de tres encuentros. El primero de ellos se disputará mañana a las 18:30 horas en la piscina Joan Serra.
Tras el aplazamiento pactado a mañana por la visita del CN Sabadell Astralpool a la Antiga Fábrica Estrella Damm, el reciente campeón europeo busca el cuarto título de la temporada, tras la Supercopa, la Copa de la Reina y la Champions Cup. Las vallesanas son claras favoritas y llegan a este choque como único conjunto invicto del waterpolo español, aspirando a cerrar la temporada con el pleno de títulos. El Sabadell accede a la final tras eliminar por 2-0 al CE Mediterrani.
Frente a ellas, un CN Mataró El Tot que aspira a cerrar con buena nota una temporada en la que han ido de menos a más, rubricando su condición de segundo mejor conjunto de la liga. Las jugadoras de Vicenç Tarrés acceden a la final tras imponerse también por 2-0 al CN Madrid Moscardó.
El primer encuentro arrancará mañana a las 18:30 horas en la piscina Joan Serra con el arbitraje de los catalanes Francisco Sánchez Molina y JJ Aymerich.

No hay comentarios:

Publicar un comentario