BIWPA

18 septiembre 2013

Copa Catalunya 2013-2014



Fotos : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201277288266818.1073741871.1010492327&type=1&l=398b620497 



*****

El Barceloneta revalida la Copa Catalunya a Mataró (4-10) (BTV)



El Barceloneta ha aixecat la Copa Catalunya després de superar el Mataró per 4 a 10 en la final. Els mariners han revalidat el títol aconseguit la temporada passada. Els de Jesús Martín han passat per sobre dels maresmencs i en cap moment no han patit per endur-se el primer títol de la temporada. El proper repte del Barceloneta serà guanyar la Supercopa.

*****

WATERPOLO COPA CATALUNYA - El C.N.Atlètic Barceloneta ja té la setena Copa (FCN)

         
 
16:56 - El club mariner ja suma la seva setena copa Catalunya, la última la ha guanyat aquest migdia per 10 a 4 contra el C.N.Mataró Quadis. Els jugadors de Chus Martin han jugat un bon partit i han deixat sense opcions als mataronins que han marcat el primer gol a la tercera part.

El C.N.Atlètic Barceloneta ha jugat set de les vuit finals de la Copa Catalunya masculina i ha guanyat totes les finals que ha guanyat. D'altra banda el C.N.Mataró Quadis ha jugat avui la seva segon final, la primera va ser l'an y 2009 a on el seu rival també va ser el C.N.Atlètic Barceloneta, i tampoc van poder endur-se el màxim títol català


FINAL COPA CATALUNYA WATERPOLO MASCULÍ
 
C.N.Mataró Quadis 4 - C.N.Atlètic Barceloneta 10
0-2, 0-2, 1-3, 3-3
 
C.N.Mataró Quadis:  Michal Diakonow, Pau Bunabé, Alex Codina, Marc Corbalan, Svilen Piralkov(2), Eduard Mínguez, Pol Barbena(1), Pau Bach, Victor Fernández(1), Pere Estrany, PauSchnitler, Albert Muinó
Tècnic: Beto Fernández
 
C.N.Atlètic Barceloneta: Daniel López Pinedo, Balasz Sziranyi(2), Sergi Cabanas, Alberto Munarriz(1), Albert Español(2), Marc Minguell(1), Marc Roca(1), Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic(1), Fran Fernández(2), Ruben de Lera, Roger Tahull, Mario Lloret 
Tècnic: Chus Martin
 
 
PALMARÈS COPA CATALUNYA MASCULINA
2006: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona
2007: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Terrassa
2008: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona
2009: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Mataró
2010: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Terrassa
2011: C.N.Terrassa (Campió) - C.E.Mediterrani
2012: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona
2013: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Mataró Quadis
 
*****

WATERPOLO COPA CATALUNYA - El C.N.Sabadell aixeca la seva cinquena Copa consecutiva (FCN)

         
 
16:30 -  L'equip femení del C.N.Sabadell ha guanyat una nova edició de la Copa Catalunya de waterpolo. Les noies de Nani Guiu han vençut al C.NMataró La Sirena a la final per 13 a 8 i han aconseguit un nou títol. El C.N.Sabadell suma amb aquesta 5 copes Catalunya consecutives. Les noies del vallès han jugat 5 de les 6 finals de copa i les han guanyat totes. El Mataró La Sirena ha intentat lluitar el partit, però no ha estat rival pel Sabadell, d'aquesta manera les mataronines ja han jugat cinc finals de copa i les han perdut.



FINAL COPA CATALUNYA WATERPOLO FEMENÍ

C.N.Mataró La Sirena 8 - C.N.Sabadell 13
0-3, 1-4, 4-3, 3-3

C.N.Mataró La Sirena: Jade Smith, Chloe Wilcox(2), Carla Graupera(1), Mar Llisterri, Lisa Gibson(1), Clara Cambray, Ciara Gibson(3), Marta Bach,Zoila Quesada, Lara Rigau, Ona Meseguer(1)
Tècnic: Florin Bonca

C.N.Sabadell: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar(1), Noelia Mora, Gaby Szucs, Jennifer Pareja(3), Marina Cordobés, Maica Garcia(4), Pili Peña(2), Melissa Seidemann(3), Carla Abellán
Tècnic: Nani Guiu


PALMARÈS COPA CATALUNYA FEMENINA
2008: C.E.Mediterrani (Campió) - C.N.Mataró
2009: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró
2010: C.N.Sabadell (Campió) - C.E.Mediterrani
2011: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró
2012: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró
2013: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró La Sirena

*****

El Quadis i La Sirena subcampions de Catalunya

Els dos equips del Centre Natació Mataró cauen de manera clara davant els favorits que reediten el títol (Tot Mataro)  

                

Final femenina
Els favotits no han donat opció a la sorpresa i s'han mostrat intractables contra els dos equips del Centre Natació Mataró, que tan brillantment s'havien classificat per les grans finals de la Copa de Catalunya d'aquest diumenge. Amb dos guions gairebé calcats, el Sabadell en categoria femenina i el Barceloneta en masculina han dominat des de l'inici i s'han emportat els títols de campions de Catalunya, aixecant d'aquesta manera el primer títol de la temporada.

Final femenina

La matinal de waterpolo ha començat amb la final femenina, i amb un Sabadell que ha sortit molt fort demostrant el perquè és l'equip més fort del continent. Les vallesanes han obert el marcador des del principi, posant un 0 a 6 al marcador que ha refredat una mica l'ambient a la piscina del CN Mataró. Per sort ha arribat el primer gol de La Sirena, gràcies a un potent xut de Ciara Gibson, però el Sabadell ha respost just abans del descans col·locant un claríssim 1 a 7. Els dos darrers quarts han estat molt més igualats i, amb un Sabadell una mica més relaxat, les de Florin Bonca inclús han aconseguit retallar un gol al marcador acabant amb un digne 8 a 13.

FINAL FEMENINA
CN MATARÓ LA SIRENA 8-13 CN SABADELL ASTRALPOOL
CN MATARÓ LA SIRENA: Jade Smith, Chloe Wilcox (2), Carla Graupera (1), Mar Llisterri, Lisa Gibson (1), Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach, Zoila Quesada, Laia Rigau, Ona Meseguer (1).
CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (1), Noelia Mora, Gabriella Szucs, Jennifer Pareja (3), Marina  Cordobés, Maica Garcia (4),  Pili Peña (2), Melissa Seidemann (3), Carla Abellan, Cristina Terrado.
PARCIALS: 0-3, 1-4, 4-3, 3-3.
 
Mataró-Barceloneta
La final masculina ha tingut poca història, si bé és cert que als primers minuts s'ha vist a un Mataró Quadis amb les idees clares i posant en problemes al "totpoderós" Barceloneta. Però els de Beto Fernàndez han errat clares ocasions per marcar, mentre els "mariners" han aconseguit foradar dues vegades la porteria defensada per Diakonow (0-2). Al segon quart, la cosa s'ha acabat de torçar ja que no s'aconseguia obrir la llauna. El porter exmataronista Mario Lloret i la seva defensa no han donat opció als jugadors del Quadis que no han pogut marcar fins al tercer quart quan el partit ja estava del tot sentenciat (1-7). D'aquí al final el Mataró ha pogut aconseguir tres gols més que evitaven una golejada d'escàndol, tot recordant que el Barceloneta tornarà a ser enguany el rival a batre per tothom.
FINAL MASCULINA
CN MATARÓ QUADIS 4 - 10 ATLÈTIC BARCELONETA
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow (porter), Pau Bernabé, Àlex Codina, Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Víctor Fernández (1), Pere Estrany, Pau Schnizler, Albert Merino, Marc Pannon.
CN ATLÈTIC BARCELONETA: Mario Lloret (porter), Dani López (porter), Balasz Sziranyi (2), Sergi Cabanas, Alberto Muñárriz (1), Albert Español (2), Marc Minguell (1), Marc Roca (1), Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández (2), Ruben de Lera, Roger Tahull.
PARCIALS: 0-2, 0-2, 1-3, 3-3.

*****

Sabadell y Barceloneta alzan la Copa Catalunya (RFEN)


06/10/2013 - El CN Sabadell, en categoría femenina, y el Atlètic—Barceloneta, en la masculina, han alzado esta mañana el triunfo en la Copa Catalunya tras la final a cuatro celebrada en la piscina Joan Serra de Mataró. Las sabadellenses se han impuesto al cuadro anfitrión por 13—8 para anotarse su quinto cetro consecutivo, y los marineros han hecho lo propio por 10—4 ante el Quadis para lograr su séptima Copa. La Federación Catalana ha aprovechado la jornada para homenajear al waterpolo femenino.
Jornada festiva en Mataró con la disputa de las finales de la Copa Catalunya y el reconocimiento a las mejores jugadoras catalanas integrantes en las diferentes Selecciones absoluta, Júnior y Juvenil, además de las campeonas de Europa con el CN Sabadell. Este acto ha puesto el colofón a una jornada de finales con el cuadro anfitrión como protagonista en ambos casos.
Ha abierto fuego la final femenina, que medía a los dos mejores clubes de División de Honor en los últimos tiempos. El desenlace ha sido favorable a las sabadellenses por un claro 13-8, que ha tenido a Maica García y Jenny Pareja, con cuatro y tres tantos, respectivamente, como máximas goleadoras. Esta ha sido la quinta Copa Catalunya consecutiva para el CN Sabadell, y también la quinta ocasión en que las mataronenses alcanzaban la final.
A partir de las 13 horas se ha disputado la gran final masculina, que medía a un renovado Mataró con el principal aspirante a todos los títulos en la presente temporada, el CN Atlètic-Barceloneta. A una semana de la Supercopa de España, el conjunto de Chus Martín se ha alzado con el triunfo con un claro 4-10 y una anotación muy repartida entre sus hombres. La presente ha sido la séptima Copa Catalunya consecutiva para los marineros, quinta consecutiva.


*****

Els favorits no donen opció (Waterpolo en catala)
Aquest matí s'han disputat a Mataró les finals de la Copa Catalunya. Sabadell en femení i Atlètic-Barceloneta en masculí han complert els pronòstics i s'han endut el títol cap a casa.

A dos quarts de dotze ha començat la final femenina, on el Sabadell ha dominat des dels primers compassos de partit. Les vigents campiones d'Europa han marcat 2 gols en els primers 51 segons de partit i això ha evitat qualsevol intenció mataronina d'intentar dominar el partit. Les vallesanes han anat marcant gol rere gol i el Mataró La Sirena no ha estat capaç de marcar fins que quedaven 20 segons per arribar al descans, quan Ciara Gibson ha tallat una ratxa de 6 gols del Sabadell i de 15 minuts sense gols locals. A la segona part del partit el Sabadell ha abaixat una mica el ritme i fins i tot el Mataró La Sirena ha pogut guanyar un parcial per la mínima i ha empatat l'altre (4-3 i 3-3).

CN MATARÓ LA SIRENA (8): Jade Smith, Chloe Wilcox (2), Carla Graupera (1), Mar Llisterri, Lisa Gibson (1), Mireia Castellà, Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach, Zoila Quesada, Laia Rigau i Ona Meseguer. E: Florin Bonca

CN SABADELL (13): Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (1), Noelia Mora, Gabi Szücs, Jennifer Pareja (3), Marina Cordobès, Maica Garcia (4), Pili Peña (2), Melissa Seidemann (3), Carla Abellán, - i Cristina Terrado. E: Nani Guiu.

Ârbitres: Eduard Caner i Emma Campos.
Parcials: 0-3 / 1-4 / 4-3 / 3-3

Al finalitzar aquest partit la Federació Catalana de Natació ha volgut retre un merescut homenatge a totes aquelles jugadores catalanes que han aconseguit una medalla internacional durant aquest any 2013. En total, el waterpolo català ha sumat fins a 43 medalles internacionals. Podeu veure la llista completa clicant aquí.

La fotografia de família amb les waterpolistes i tècnics catalans medallistes internacionals el 2013 // Foto: natacio.cat
 
Posteriorment s'ha disputat la final masculina entre el Mataró Quadis i l'Atlètic-Barceloneta. Els mariners, com el Sabadell en noies, tampoc han donat opció a l'equip local i han jugat un tipus de partit que es pot repetir moltes vegades aquesta temporada i que ha sigut un monòleg del vencedor. Marc Minguell ha obert el marcador quan faltaven 3:15 per acabar el primer període i el conjunt mariner ha seguit marcant fins al 0-7 a falta de 2:55 pel final del tercer període, quan Víctor Fernández ha marcat el primer gol pel Mataró Quadis. Els darrers 8 minuts de partit han estat com la segona part de la final femenina, on l'equip guanyador ha afluixat el ritme i el Mataró Quadis ha aconseguit empatar el darrer parcial.

CN MATARÓ QUADIS (4): Michal Diakonow, Pau Bernabé, Àlex Codina, Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Víctor Fernández (1), Pere Estrany, Pau Schnizler, Albert Merino i Marc Pannon. E: Beto Fernàndez.

CN ATLÈTIC-BARCELONETA (10): Dani L. Pinedo, Balazs Sziranyi (2), Sergi Cabanas, Alberto Munárriz (1), Albert Español (2), Marc Minguell (1), Marc Roca (1), Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández (2), Rubén de Lera, Roger Tahull i Mario Lloret. E: Chus Martín.

Àrbitres: Sergi Borrell i Xevi Buch
Parcials: 0-2 / 0-2 / 1-3 / 3-3

*****

Waterpolo. At Barceloneta y CN Sabadell, vencedores de la Copa Catalunya

19:48 - Jose Ramon Costa Jussa (Globedia)
 
El Atletico Barceloneta se ha adjudicado su septima Copa Catalunya, al vencer este mediodia al CN Mataró Quadis por 10-4 en encuentro disputado en la captal del Maresme.
Chus Martin debutaba en el banquilo del At Barceloneta tras su retirada del waterpoloactivo y tras haber pasado el verano como ayudante de Rafael Aguilaren la selección Española
El dominio del At Barceloneta sobre el Mataró ha sido claro con parciales de o-2, o-2, 2-1 y 3-3.

C.N.Mataró Quadis:  Michal Diakonow, Pau Bunabé, Alex Codina, Marc Corbalan, Svilen Piralkov(2), Eduard Mínguez, Pol Barbena(1), Pau Bach, Victor Fernández(1), Pere Estrany, PauSchnitler, Albert Muinó
Tècnico: Beto Fernández

C.N.Atlètic Barceloneta: Daniel López Pinedo, Balasz Sziranyi(2), Sergi Cabanas, Alberto Munarriz(1), Albert Español(2), Marc Minguell(1), Marc Roca(1), Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic(1), Fran Fernández(2), Ruben de Lera, Roger Tahull, Mario Lloret
Tècnico: Chus Martin
En categoria femenina ha sido el CN Sabadell quien se ha impuesto sobre las jugadoras del Mataró La Sirena por 13-8
Tambien aqui el dominio del conjunto visitante ha sido rotundo.
Parciales
0-3, 1-4, 4-3, 3-3

C.N.Mataró La Sirena: Jade Smith, Chloe Wilcox(2), Carla Graupera(1), Mar Llisterri, Lisa Gibson(1), Clara Cambray, Ciara Gibson(3), Marta Bach, Zoila Quesada, Lara Rigau, Ona Meseguer(1)
Tècnico Florin Bonca

C.N.Sabadell: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar(1), Noelia Mora, Gaby Szucs, Jennifer Pareja(3), Marina Cordobés, Maica Garcia(4), Pili Peña(2), Melissa Seidemann(3), Carla Abellán
Tècnico: Nani Guiu
 La matinal waterpolistica se ha completado con un homenaje por parte de la Federacon Catalana a sus jugadoras de waterpolo que han conquistado este verano 43 medallas internacionales, en el Campoenato del Mundo, el Mundial Junior y el Europeo Juvenil, , galardones a los que hay que añadir lel titulo europeo por clubes que conquistaron las chicas del CN Sabadell.
Las jugadoras internacionales pertenecientes a la Federacio Catalana, militan en las filas del CN Sabadell, CN Terrassa,  CN Mataró, CE Mediterrani CN Sant Andreu, CN Rubi y CN Sant Feliu

*****

Barceloneta—Mataró, final de Copa Catalunya Masc (RFEN)

05/10/2013 - CN Atlètic—Barceloneta y CN Mataró Quadis se medirán mañana en la gran final de la Copa Catalunya Masculina. Los marineros, vigentes defensores del título, doblegaron al CN Terrassa por 12—9, y el conjunto anfitrión de la Final Four hizo lo propio con el CN Barcelona por 11—4. El partido definitivo arrancará a las 13 horas del domingo, precedido por el que, a las 11:30h, medirá a CN Mataró La Sirena y CN Sabadell Astralpool por el título femenino.

Sabadell y Mataró,final de la Copa Catalunya Fem (RFEN)

05/10/2013 - CN Sabadell Astralpool y CN Mataró La Sirena han certificado los pronósticos sellando su clasificación para la gran final de la Copa Catalunya. Las vallesanas, que estrenaban gorro con sus dos estrellas continentales, se han impuesto por 18—8 al CN Sant Andreu, y las locales han hecho lo propio con el CE Mediterrani por 11—7. Ambos clubes se encontrarán por tercera vez en la final de esta competición el domingo a las 11:30h.
Resultados: http://www.natacio.cat/cat/competicio/calendari/648

*****

WATERPLO COPA CATALUNYA - C.N.Atlètic Barceloneta i C.N.Mataró Quadis jugaran la final (FCN)

         
 
15:44 - Els dos equips s'han classificat avui per jugar la final de la Copa Catalunya de waterpolo. El C.N.Atlètic Barceloneta ja guanyat al C.N.Terrassa per 12 a 9 a les semifinals i el C.N.Mataró Quadis ha aconseguit la victòria contra el C.N.Barcelona per 11 a 4. La final es jugarà el diumenge 6 d'octubre a les 13.00 h al C.N.Mataró.

El C.N.Atlètic Barceloneta ja té 6 Copes Catalunya a les seves vitrines, ha jugat i guanyat 6 de les 7 finals i la única que no ha jugat va ser la de la temporada 2011, que es va endur el Terrassa enfrontant-se al C.E.Mediterrani. El C.N.Mataró jugarà la seva segona final de Copa Catalunya, la única que ha jugat va ser l'any 2009 que va perdre contra el C.N.Atlètic Barceloneta.

PALMARÈS COPA CATALUNYA MASCULINA
2006: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona
2007: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Terrassa
2008: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona
2009: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Mataró
2010: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Terrassa
2011: C.N.Terrassa (Campió) - C.E.Mediterrani
2012: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona

FINAL COPA CATALUNYA 2013
11.30 h FINAL FEMENINA: C.N.Mataró La Sirena - C.N.Sabadell
13.00 h FINAL MASCULINA: C.N.Mataró Quadis - C.N.Atlètic Barceloneta

*****

WATERPOLO COPA CATALUNYA - C.N.Mataró La Sirena i C.N.Sabadell jugaran la final (FCN)

         
 
21:35 - Els dos equips s'han classificat aquesta tarda per la final de la Copa Catalunya de waterpolo femení. Les noies del C.N.Mataró La Sirena han vençut al C.E.Mediterrani per 11 a 7, i el C.N.Sabadell ha guanyat al C.N.Sant Andreu per 18 a 8, en els partits de semifinals que s'han jugat aquesta tarda al C.N.Mataró.

Els 2 clubs és la tercera vegada que es troben en una final de copa Catalunya (2009, 2011, 2012) i sempre ha guanyat el Sabadell, que ja acumula 4 títols consecutius, des del 2009. Tots dos equips han participat 4 vegades a la final de la Copa Catalunya que aquest any compleix la seva sisena edició. El Sabadell ha jugat la final dels del 2009 i el Mataró ha jugat la del  2008, 2009, 2011 i 2012.

La final d'enguany es jugarà el diumenge 6 d'octubre a les 11.30 h

PALMARÈS COPA CATALUNYA FEMENINA
2008: C.E.Mediterrani (Campió) - C.N.Mataró
2009: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró
2010: C.N.Sabadell (Campió) - C.E.Mediterrani
2011: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró
2012: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró

 
*****

L'equip femení de waterpolo del Natació Sabadell es classifica per la final de la Copa Catalunya (Radio Sabadell)

Les noies de 'Nani' Guiu es veuran les cares a la final de diumenge contra les amfitriones del CN Mataró

Ja tenim final. El Natació Sabadell i el Centre Natació Mataró disputaran diumenge (11:30h) la final de la Copa Catalunya femenina de waterpolo. Les sabadellenques, que han jugat la primera semifinal, no han donat opcions al CN Sant Andreu a qui han derrotat de forma còmode (8-18). "Només el primer quart ha estat competit. Després hem fet un parcial de 0 a 6 que ha sentenciat el partit i no hem pattit en cap moment", ha assegurat el tècnic de les sabadellenques, 'Nani' Guiu. Tot i el triomf però, l'entrenador del Club no ha tingut problemes en reconèixer que no han jugat a un bon nivell. "Ens falten moltes coses, però és que nosaltres no hem preparat la Copa Catalunya, sinó que estem pensant en altres reptes més importants", ha destacat el tècnic de les noies d'or de l'entitat. A la final de diumenge, les de 'Nani' Guiu es veuran les cares a la final amb el Mataró, que ha superat a la segona semifinal al Mediterrani. "Crec que és un rival d'entitat amb quatre jugadores estrangeres, les internacionals Marta Bach i Ona Messeguer que l'han fitxat aquest any. Segur que serà un partit força més complicat", ha assenyalat el tècnic de les sabadellenques, que espera sumar diumenge el primer títol oficial de la temporada abans d'afrontar el pròxim cap de setmana el segon, amb la disputa a la piscina de l'Atlètic Barceloneta de la Supercopa d'Espanya que les enfrontarà al Sant Andreu.

*****

La final de la Copa Catalunya de waterpolo femení no tindrà cap equip barceloní (BTV)



Ni el Sant Andreu ni el Mediterrani podran lluitar per guanyar la Copa Catalunya de waterpolo femení. Tots dos equips han perdut els seus respectius partits de semifinals i han deixat el torneig sense representant barceloní. La final de diumenge la jugaran el CN Sabadell i el CN Mataró.
En la primera semifinal, el Sant Andreu ha pogut plantar cara al totpoderós Sabadell durant el primer quart. Després, la superioritat tècnica i el fons d’armari de les sabadellenques ha decidit el partit. Les noies de Jordi Timblau han donat una bona imatge, tot i tenir absències destacades.

CN SANT ANDREU – 8    CN SABADELL – 18
En la segona, la igualtat al marcador ha durat fins a la meitat del segon quart, però la joventut de les noies del Mediterrani no ha pogut contrarestar l’experiència i qualitat del Mataró. Tot i la derrota, Pepe Alcázar ha quedat molt satisfet de l’equip. L’únic entrenador que no ha volgut fer declaracions ha estat Florin Bonca, el tècnic del Mataró.

CN MATARÓ LA SIRENA – 11    CE MEDITERRANI – 7
La nota curiosa de les semifinals l’ha donat el temps. Tot just acabar el segon partit ha començat a caure una forta tempesta acompanyada de llampecs que ha provocat el tancament de les instal·lacions per seguretat.
 
JORDI TIMBLAU, entrenador del CN Sant Andreu
"A mi m'ha agradat molt perquè hem jugat bastant ordenats, teniem quatre baixes molt importants i tres són titulars. Però la veritat és que a la primera part hem estat allà lluitant amb el campió d'Europa i pràcticament el campió del món. Hi hem estat i a mi m'ha agradat molt. A la segona, tercera i quarta part, el tema físic i que ells banqueta, tenen jugadores... Però tot i això, estic molt content de l'actitud de l'equip, que no s'ha rendit en cap moment i hem estat allà el que hem pogut."

NANI GUIU, entrenador del CN Sabadell
"Un partit típic de principi de temporada, en què nosaltres hem tingut bastants desajustos però és bastant normal. Crec que hem sigut bastant superiors al Sant Andreu, a qui també li faltaven algunes jugadores. Bé, al final la diferència del marcador ho diu tot."

PEPE ALCÁZAR, entrenador del CE Mediterrani
"Una valoración muy positiva para mi equipo. Muy positiva por ser el primer partido, por toda la juventud del equipo y, lógicamente, porque creo que vamos a ir de menos a más y hay que ser muy optimista. Y en segundo lugar porque hemos jugado ante un gran rival al que le hemos sabido jugar en una primera parte, aunque luego se nos han ido por la mucha calidad que tienen. Pero indudablemente tenemos mucho margen de mejora y esto es lo que me da mucha confianza. Han sido merecedores de ganarnos, aunque creo que nuestras jugadoras han tenido mucho mérito."

*****
 
El Barceloneta defensarà títol a la Copa Catalunya (BTV)


Barcelona-Mataró i Atlètic-Barceloneta – Terrassa, les semifinals de la Copa Catalunya (BTV)

 


                                                                    
L'Atlètic-Barceloneta i el Club Natació Barcelona es podrien tornar a trobar en una final de la Copa Catalunya de waterpolo masculí, tal com va passar l'any passat. Per fer-ho, els cenebistes haurien de superar el Mataró, equip amfitrió, i l'Atlètic-Barceloneta fer el mateix amb el Club Natació Terrassa.

*****

El Barceloneta defensarà títol a la Copa Catalunya (BTV)


L'Atlètic-Barceloneta defensarà el títol de la Copa Catalunya davant el Mataró, que partirà amb l'avantatge de jugar a casa. En les semifinals no hi ha hagut sorpreses i els mariners s'han imposat al Terrassa per 12 a 9. El Mataró s'ha desfet el CN Barcelona en l'altra semi (11-4).

*****

El Quadis passa a la final de la Copa de Catalunya amb autoritat

CN MATARÓ QUADIS 11-4 CN BARCELONA

 (Tot Mataro)   

      Mataró-Barceloneta

Després d'un inici amb molts dubtes i errades clares del Quadis, el Barcelona s'ha avançat just abans del final del primer quart. Però això ha fet reaccionar els de Beto Fernàndez que han fet un segon quart perfecte i amb tres gols de Piralkov i dos de Pau Bach gairebé han sentenciat el partit (5-1).

Mataró-Barceloneta

Al tercer quart els cenebistes no s'han rendit i han arribat a posar-se 7 a 4, però dos gols seguits de Pere Estrany –un dels nous fitxatges d'aquest Quadis– han obert la porta a la golejada dels mataronins que demà jugaran la final contra els favorits, però amb ganes de donar la sorpresa.
2a Semifinal Copa de Catalunya: CN Mataró Quadis 11 - 4 CN Barcelona
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Pau Bernabé, Àlex Codina (1), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (3), Edu Mínguez (1), Pol Barbena, Pau Bach (2), Víctor Fernández, Pere Estrany (4), Albert Merino, Marc Pannon.
CN BARCELONA: Pep Aguilella, Pau Segurana (1), Emilio Padilha, Enric Tardío, Alfons Cànovas, Miquel Gasulla (1), José Serrano, Santiago Bofill (2), Miquel de Toro, Alex Chiner.
PARCIALS: 0-1, 5-0, 2-3, 4-0.


WATERPOLO COPA CATALUNYA - Tot preparat per la fase final (FCN)

         
 
12:32 - Aquest cap de setmana, a partir de divendres 4 d'octubre a la tarda, es celebra la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo. Les semis femenines es jugaran el divendres a la tarda a les 16.30 h C.N.Sant Andreu - C.N.Sabadell i a les 18.00 h el C.E.Mediterrani - C.N.Mataró La Sirena. Dissabte 5 d'octubre al matí serà el torn de la competició masculina a les 11.30 h jugaran C.N.Terrassa - C.N.Atlètic Barceloneta i a les 13.00 h C.N.Barcelona - C.N.Mataró Quadis. Diumenge 6 d'octubre es jugaran les finals a les 11.30 h les noies i a les 13.00 h els nois.

La Federació Catalana de Natació també ha preparat un homenatge al waterpolo femení català, que aquest any 2013 ha aconseguit grans fites històriques. C.N.Sabadell, campìó d'Europa i 30 medallistes internacionals amb les seleccions estatals que han aconseguit el títols de : Campiones del Món, subcampiones del món júniors i subcampiones d'europa juvenils. L'homenatge es celebrarà un cop finalitzada la final femenina i es farà una gran foto de família amb totes les jugadores, els tècnics i els clubs catalans als quals pertanyen.



A més a més, el C.N.Mataró juntament amb els patrocinadors dels equips de waterpolo, formen part de MOW, Mataró Opportunity Weekend (4, 5 i 6 d'octubre), a on es poden trobar moltes ofertes de tots els comerços de Mataró i dels patrocinadors del centre Quadis i La Sirena



Palmarès Copa Catalunya waterpolo

Copa Catalunya Masculina
2006: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Barcelona (finalista)
2007: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Terrassa (finalista)
2008: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Barcelona (finalista)
2009: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Mataró (finalista)
2010: CN Atlètic Barceloneta (Campió) – CN Terrassa (finalista)
Temp. 2011-2012: CN Terrassa (Campió) – CE Mediterrani (finalista)
2012: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Barcelona (finalista)


Copa Catalunya Femenina
2008: CE Mediterrani (Campió) – CN Mataró (finalista)
2009: CN Sabadell (Campió) – CN Mataró (finalista)
2010: CN Sabadell (Campió) – CE Mediterrani (finalista)
Temp. 2011-2012: CN Sabadell (Campió) – CN Mataró El Tot (finalista)
2012: C.N.Sabadell (Campió) - C.N.Mataró El Tot.cat (finalista)


*****

El CN Mataró La Sirena també serà a semifinals (Tot Mataro) 

Ha derrotat còmodament el Rubí igual que ho havia fet al partit d'anada

Igual que el CN Mataró Quadis, l'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya del proper cap de setmana a Mataró. En el cas del femení la cosa estava molt més clara ja que al partit d'anada ja havia derrotat el Rubí, nou equip de la Divisió d'Honor aquesta temporada, per un contundent 7-15, que avui a la piscina mataronina ha refrendat amb un altre marcador clar de 12-4.
 
Wa F Mataró-Rubi

En el primer partit jugat a Rubí van formar l'equip mataroní que dirigeix Florin Bonca: Jade Smith portera, Chloe Wilcox (2), Carla Graupera (3), Mar Llisterri, Lisa Gibson (3), Júlia Valera, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (4), Marta Bach, Zoila Quesada, Ona Meseguer (2).
Les semifinals es jugaran el divendres i en el cas del CN Mataró el rival serà el CE Mediterrani i el partit serà a les 16:30 hores.

Wa F Mataró-Rubi


El Quadis a semifinals de la Copa Catalunya (Tot Mataro) 

Tot i perdre per 9-8 a Sabadell, ha fet valer els tres gols d'avantatge del partit d'anada del dimecres

El Centre Natació Mataró Quadis s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya que es disputaran el proper cap de setmana aquí a Mataró. Tot i perdre per 9-8 ha fet valer els tres gols d'avantatge del partit jugat a casa el dimecres per tirar endavant l'eliminatòria.
El matx jugat a Can Llong ha estat força controlat per l'equip mataroní que només ha patit alguna certa angoixa al segon quart quan els sabadellencs s'han posat 4-2, però ràpidament s'ha reaccionat i al descans el marcador ja estava igualat.

130928Wa_SabadellCNM

A partir d'aquí la defensa mataronina i la porteria han estat fermes i amb Svilen Piralkov i Edu Minguez encertats en atac, el marcador s'ha posat en un 5-7 que pràcticament ho deixava resolt. I així el punt d'honor dels locals només els ha pogut servir per obtenir la victòria en el matx.
Per tant el proper dissabte a les 11:30 hores el Quadis jugarà la semifinal, molt probablement contra el Club Natació Barcelona que al partit d'anada ja havia superat el Poblenou per 13-15.

CN SABADELL- CN MATARÓ QUADIS 9-8
CN.MATARÓ-QUADIS: Michael Diakonow, Àlex Codina, Fran Sànchez, Marc Corbalan, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez (2), Pol Barbena (1), Pau Bach (1), Pere Estrany (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino, Marc Pannon
PARCIALS: 3-2, 2-3, 2-2, 2-1

Sant Andreu i Mediterrani, a semis (BTV)




El Mediterrani i el CN Sant Andreu jugaran les semifinals de la Copa Catalunya de waterpolo femení. Les santsenques s'han passejat contra el Sant Feliu, mentre que el Sant Andreu ha superat una eliminatòria complicada davant el Terrassa. Les semis seran: Medi-Mataró i Sant Andreu-Sabadell.
L’emoció s’ha viscut a la piscina Pere Serrat amb la victòria del Sant Andreu contra el Terrassa per només dos gols, 14 a 12. A l’anada havien empatat i per tant les andreuenques podran lluitar pel primer títol de la temporada.
Les de Sants ja tenien el 3 a 21 favorable de l’anada i avui han passat literalment per sobre de les visitants. Al final, contundent 31 a 1 per certificar el pas a semifinals.

CN Atlètic-Barceloneta i CN Barcelona, a les semifinals de la Copa Catalunya (BTV)



El CN Barcelona i el CN Atlètic-Barceloneta s'han classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya. Els cenebistes han guanyat el CN Poble Nou per 11 a 10 en el partit de tornada, mentre que els mariners s'han desfet del CN Catalunya per 17 a 3. El Medi n'ha quedat fora en caure a Terrassa (17-9).
El Barceloneta ha demostrat la superioritat com equip davant del Catalunya. Els mariners tenien una renda de 25 gols del partit d’anada, 5 a 30. Avui, en canvi, la diferència en el marcador no ha estat tan gran. Els jugadors de Chus Martín s’han imposat per 17 a 3. Pel que fa al partit entre Barcelona i Poble Nou, els cenebistes s’han imposat per 11 a 10. Malgrat la diferència de categoria entre tots dos equips, els del Poble Nou han complicat molt l’eliminatòria als jugadors de Toni Esteller. Els jugadors avui entrenats per Raimon Monclús s’han arribat a situar al davant en el marcador.
 
El Barceloneta ha demostrat la superioritat com equip davant del Catalunya.
Els mariners tenien una renda de 25 gols del partit d'anada, 5 a 30. Avui, en canvi, la diferència en el marcador no ha estat tan gran. Els jugadors de Chus Martín s'han imposat per 17 a 3.

CHUS MARTÍN , entrenador del CN Atlètic-Barceloneta
"El partit, jo crec que s'ha trencat ràpid com el d'anada, però bé, hem intentat jugar amb la mateixa intensitat des del principi fins al final."

TATO GARCÍA, entrenador del CN Catalunya
"Avui s'aproxima una miqueta més al que hi ha, aquest deu, entre deu i quinze gols de diferència, que hi ha realment."

Pel que fa al partit entre Barcelona i Poble Nou, els cenebistes s'han imposat per 11 a 10.
Malgrat la diferència de categoria entre tots dos equips, els del Poble Nou han complicat molt l'eliminatòria als jugadors de Toni Esteller.

TONI ESTELLER, entrenador del CN Barcelona
"No hem jugat contra un equip de la part baixa de la dos, hem jugat contra el pròxim equip campió de la dos amb molta diferència de punts. Té molt de mèrit el que han fet els nostres jugadors, de guanyar els dos partits contra un equip que jo crec que té el nostre nivell o un pèl superior en aquest moment."

Els jugadors, avui entrenats per Raimon Monclús, s'han arribat a situar al davant en el marcador.

RAIMON MONCLÚS, entrenador del CN Poble Nou
"Hi hagut un moment que ens hem posar un per sobre i hem tingut la pilota per posar-nos a dalt. Dos a dalt hauria sigut clau perquè trencàvem totalment el partit i hauria sigut la sorpresa, guanyar aquí en aquesta piscina."

*****

COPA CATALUNYA - Definides les semifinals (FCN)

09:48 -
Ja han qeudat definides les semifinals de la Copa Catalunya de waterpolo masculí i femení que es jugaran el divendres 4 i el dissabte 5 d'octubre a les instal·lacions del C.N.Mataró. Les finals es jugaran el diumenge 6 d'octubres a les 11.30 h les noies i a les 13.00 h els nois.

Les semifinals de la Copa Catalunya masculina es jugaran el dissabte 5 d'octubre a les 11.30 h  C.N.Barcelona - C.N.Mataró Quadis i a les 13.00 h C.N.Terrassa - C.N.Atlètic Barceloneta. Pel què fa les noies les semis es jugaran el divendres 4 d'octubre a les 16.30 h C.E.Mediterrani - C.N.Mataró La Sirena i a les 18.00 h C.N.Sant Andreu - C.N.Sabadell.

Aquests són els resultats de quarts de final i el calendari de partits


COPA CATALUNYA MASCULINA
Dissabte 28 de setembre.
1/4 final. Tornada
QF1. 13.00 h C.N.Barcelona 11 - C.N.Poble Nou 10
(13 a 15 pel CNB a anada)
QF2. 12.45 h C.N.Sabadell  9 - C.N.Mataró Quadis 8
(8 a 5 pel Mataró a anada)
QF3. 18.00 h C.N.Terrassa 19 - C.E.Mediterrani 7
(13 a 6 pel Terrassa a anada)
QF4. 12.00 h C.N.Atlètic Barceloneta 17 - C.N.Catalunya 3
(30 a 5 pel Atl. Barceloneta a anada)
 
SEMIS: GQF1 - GQF2 // GQF3 - GQF4
 
 
 
 
 
COPA CATALUNYA FEMENINA
Dissabte 28 de setembre.
1/4 final. Tornada
QF1. 16.30 h C.N.Sant Andreu 14 - C.N.Terrassa 12
(11 a 11 anada)
QF2. 16.00 h C.E.Mediterrani 31  - C.N.Sant Feliu 1
(21 a 3 pel Mediterrani a anada)
QF3. 12.45 h C.N.Mataró La Sirena 12 - C.N.Rubí 4
(15 a 7 pel Mataró a anada)
QF4. 9.00 h C.N.Sabadell 18 - AE Santa Eulàlia 5
( 40 a 0 pel Sabadell a anada)


 SEMIS: GQF2 - GQF3 // GQF1 - GQF4

Copa Catalunya: Definidas las semifinales (RFEN)

28/09/2013 - La jornada de hoy ha puesto el broche a los cuartos de final de la Copa Catalunya, que se resolverá el próximo fin de semana. CN Barcelona—CN Mataró Quadis y CN Terrassa—CN Atlètic—Barceloneta, los cruces masculinos. En el torneo femenino se encontrarán CN Sant Andreu, CE Mediterrani, CN Sabadell y CN Mataró La Sirena, con los emparejamientos todavía por determinar

*****

L'equip masculí del Natació Sabadell perd davant el CN Mataró (8-5) als quarts de final de la Copa Catalunya

Els de Salvador 'Chava' Gómez hauran de remuntar dissabte (12:45h) a la tornada dels quarts de final si volen accedir a les semifinals de la competició . Radio Sabadell

Joan Blanch
S'ha de buscar l'heroica. Dissabte (12:45h) la piscina Carles Ibars de Can Llong, acollirà el partit de tornada dels quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo, amb el Natació Sabadell obligat a remuntar 3 gols al Centre Natació Mataró si vol accedir a les semifinals de la competició. Els de Salvador 'Chava' Gómez no han pogut donar la sorpresa i han acabat caient davant un rival que ha mostrat a la segona part el seu veritable potencial amb un parcial de 5 a 0 que ha capgirat el 3 a 5 favorable als sabadellencs, amb el qual s'havia arribat al descans del partit. Després d'un 2 a 1 inicial els waterpolistes del Club han presa la iniciativa en el marcador en el segon període i han demostrat que tot i trobar-se a principis de pretemporada estan en condicions de lluitar de tu a tu amb els maresmencs. A la segona part, la manca de físic dels sabadellencs unida a la major intensitat i encert del Mataró ha provocat un parcial favorable als locals de 5 a 0 que ha donat la volta al marcador i ha acabat amb el 8 a 5. Un resultat que hauria pogut ser més ajustat si en la darrera acció del partit, el Sabadell hagués transformat una acció d'home de més amb el porter del Mataró exclòs. Així doncs, dissabte s'haurà de buscar l'heroica si es vol accedir a les semifinals de la Copa Catalunya i no quedar eliminats a les primeres de canvi del primer títol oficial de waterpolo masculí aquesta temporada. 
Pallissa del femení
Per la seva banda l'equip femení del Natació Sabadell no va tenir problemes per assolir una de les majors golejades dels darrers anys. En un partit sense història i davant un rival d'inferior categoria, les de 'Nani' Guiu van superar (40-0) al Santa Eulàlia de L'Hospitalet en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Catalunya. Les sabadellenques no van trobar rivalen cap moment amb el conjunt riberenc que ni tan sols va poder marcar un gol a l'equip femení del Natació Sabadell. Aquest dissabte a la piscina del Santa Eulàlia es jugarà el partit de tornada d'aquesta eliminatòria completament sentenciada

El Quadis posa la muralla a la segona part i derrota el Sabadell

*** 

L'equip mataroní havia arribat la descans amb desavantatge de 3-5 però ha remuntat fins el 8-5 final (Tot Mataro)  

El CN Mataró Quadis ha resolt bé el partit d'anada dels quarts de final de la Copa Catalunya i ha superat per 8-5 el CN Sabadell i d'aquesta manera pot afrontar el partit de tornada del dissabte amb certes garanties d'èxit per tal de poder jugar la setmana següent les semifinals aquí a Mataró.
El partit, en el qual s'aplicaven les normatives noves del reglament, a les quals s'han d'acostumar tant jugadors com àrbitres, ha tingut moltes alternatives i a l'equip local no li ha estat fàcil acabar guanyant. Sí que ha començat bé, amb dos gols als primers minuts, un de Mínguez en jugada d'home de més i un altre de Víctor Fernàndez de xut escorat des de l'esquerra, i la defensa i la porteria estaven fermes, fins que, ja acabant el primer quart, el Sabadell ha reduït en jugada d'home de més.
El segon quart ha estat fatal per a l'equip local. El Sabadell ha igualat en una altra jugada de superioritat i després Merino ha marcat en les mateixes condicions restablint l'avantatge local, però a partir la defensa local ha fet aigües i els visitants, apuntalats en una defensa esplèndida, han fet un parcial de 0-3 per anar al descans amb 3-5 a favor seu.

La cosa es veia complicada, però el Quadis, que com bé se sap ha refet força l'equip i que a més tenia l'absència de Fran Sànchez, en recuperació d'una operació al genoll, ha anat agafant consistència en defensa i Diakonov, el nou porter, ha posat una muralla que ha fet que els sabadellencs estiguessin 16 minuts sense marcar. I a l'altre costat, a poc a poc han anat entrant les pilotes: Mínguez i Piralkov, de xuts llunyans, i el mateix Mínguez en jugada d'home de més, en el tercer quart, i Albert Merino, en una altra superioritat, i Estrany, un altre dels nous, de penal, han acabat posant el 8-5 definitiu, amb aquest parcial, entre els dos darrers quarts, de 5-0, que hauria pogut ser fins i tot més ampli, de no haver anul·lat un gol a Merino de forma dubtosa i d'haver xiulat un possible penal en una escapada en solitari de Marc Corbalan.
I al darrer atac els col·legiats també han posat una mica més de salsa excloent Diakonov i fent que el Quadis defensés la darrera jugada sense porter. Però el Sabadell no ha pogut fer gol.
CN MATARÓ QUADIS - CN SABADELL 8-5
CN MATARÓ QUADIS: Diakonov, Salvà, Codina, Corbalán, Piralkov (1), Mínguez (3), Barbena, Bach, Víctor Fernàndez (1), Estrany (1 de p.), Schnizler, Merino (2), Pannon.
CN SABADELL: Motos, Pugibet (1), Marsal, Marcos (1), Torilo, Soler, Sànchez, Matoso, Fenoy, Lalo López Escribano (2, 1 de p.), MIllan, Cabanas (1), Mardones.
PARCIALS: 2-1, 1-4, 3-0, 2-0.
JUGADES D'HOME DE MÉS: CN Mataró 4 de 12; CN Sabadell 2 de 10.
 
Victòria plàcida del CN Mataró La Sirena

El conjunt mataroní va guanyar 7 a 15 a la piscina del CN Rubí en el partit d'anada dels quarts de final de Copa Catalunya

Tot Mataro  

El Centre Natació Mataró la Sirena va encarrilar la seva classificació per a la fase final de la Copa Catalunya de waterpolo, després de guanyar 7 a 15 al CN Rubí. Les mataronines, amb Florin Bonca a la banqueta, no van tenir problemes per derrotar al Rubí en el partit d’anada dels quarts de final. Aquest dissabte a les 12:45 hores La Sirena jugarà el partit de tornada que s’espera que sigui de pur tràmit.
Després dels resultats dels partits d’anada, el conjunt mataroní ja coneix pràcticament el seu rival a les semifinals que es disputaran a Mataró la setmana vinent. El rival de La Sirena serà el Mediterrani que va guanyar 3 a 21 a la piscina i que com les mataronines ja van sentenciar l’eliminatòria en el partit d’anada. El Sabadell ja té el bitllet per a les semifinals després de guanyar 0 a 40 al Santa Eulàlia, mentre que l’eliminatòria entre el Terrassa i el Sant Andreu està molt oberta després de l’empat a 11 gols del partit d’anada disputat a la piscina del CN Terrassa.


*****
 
Copa Catalunya femenina: El Medi, classificat virtualment, i el Sant Andreu, amb tot obert  (BTV)
 



El Mediterrani no va tenir cap problema per superar el Sant Feliu per 3 a 21 en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa Catalunya. El Sant Andreu va aconseguir un empat a 11 que, tal com va anar el partit, es pot considerar com a bo.
 
 
Partit sense història entre el CN Sant Feliu i el CE Mediterrani als quarts de final de Copa Catalunya femenina de Waterpolo. Al partit d'anada, les noies del Mediterrani van superar de manera contundent, per 3 a 21, les del Baix Llobregat, un equip de noies molt joves i això s'ha notat en l'eliminatòria. L'objectiu de les del Baix Llobregat és consolidar-se aquesta temporada a Primera nacional. Pel que fa al Mediterrani, aprofita la competició per preparar la temporada.
en l'altre partit amb participació barcelonina, emptat a 11 entre el Terrassa i el Sant Andreu, un dels equips cridats a ocupar la part de la classificació a la Lliga. Les egarenques van anar per endavant en el marcador durant tot el partit i fins i tot van disposar de tres gols d'avantatge, 11 a 8, al final del tercer quart. El desgast físic realitzat, però, va acabar passant factura en l'últim període. El Sant Andreu va fer un parcial de 0 a 3 que li permet mantenir oberta l'eliminatòria.
 
*****

WATERPOLO COPA CATALUNYA - Resultats anada quarts de final (FCN)         

 
 El partit d'anada de quarts de final de la Copa Catalunya en categoria masculina i femenina ja s'ha jugat, menys el del C.E.Mediterrani  - C.N.Terrassa que es jugarà dijous 26 de setembre a les 20.45 h. (FCN)
 
Els resultats dels encontres han estat


 Copa Catalunya Masculina
1/4 final. Anada 25 de setembre
QF1. 22.00 h: C.N.Poble Nou 13 - C.N.Barcelona 15
QF2. 18.00 h: C.N.Mataró Quadis 8 - C.N.Sabadell 5
QF3. 20.45 h: C.E.Mediterrani - C.N.Terrassa
QF4. 20.45 h: C.N.Catalunya 5 - C.N.Atlètic Barceloneta 30
 
 
Copa Catalunya Femenina
1/4 final. Anada 25 de setembre
QF1. 20.45 h: C.N.Terrassa 11 - C.N.Sant Andreu 11
QF2. 20.45 h: C.N.Sant Feliu 3 - C.E.Mediterrani 21
QF3. 20.45 h: C.N.Rubí 7 - C.N.Mataró La Sirena 15
QF4. 20.45 h: AE Santa Eulàlia 0 - C.N.Sabadell 40
 
 
 

Es disputen els partits de quarts de la Copa Catalunya de waterpolo (BTV)

 Ja s'han disputat tres dels quatre partits d'anada dels quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo masculí. S'ha fet sense gaire sorpreses. El Barcelona s'ha imposat al Poble Nou, equip que va eliminar el Sant Andreu; l'Atlètic-Barceloneta ha apallisat el Catalunya i el Sabadell ha perdut davant el CN Mataró. Dijous es disputarà el partit entre el CE Mediterrani i el Terrassa. L’enfrontament entre l’equip de Sants i els egarencs es jugarà a Terrassa, ja que la piscina del Club Esportiu Mediterrani està buida per obres de manteniment.
Dissabte, 28 de setembre, es disputaran els partits de tornada. Les semifinals i la final es faran el 5 i 6 d’octubre a Mataró.
En waterpolo femení, en què també es disputen els quarts de final, pel que fa als equips barcelonins, el Sant Andreu ha empatat a 11 a la piscina del CN Terrassa, mentre que el Mediterrani ha superat a domicili el CN Sant Feliu per 3 a 21. Els partits de tornada es disputaran dissabte, 28 de setembre. Les semifinals seran el 4 d’octubre i la final, el dia 6 d’octubre, a Mataró.

WATERPOLO COPA CATALUNYA - Horaris quarts de final masculí i femení (FCN)

          
10:50 - Avui es juga el partit d'anada de quarts de final de la Copa Catalunya en categoria masculina i femenina. 8 partits de waterpolo que tindran la seva rèplica el dissabte 28 de setembre quan es jugarà el partit de tornada i se sabran els equips classificats per les semifinals.




Copa Catalunya Masculina
1/4 final. Anada 25 de setembre

QF1. 22.00 h: C.N.Poble Nou - C.N.Barcelona
QF2. 18.00 h: C.N.Mataró Quadis - C.N.Sabadell
QF3. 20.45 h: C.E.Mediterrani - C.N.Terrassa
QF4. 20.45 h: C.N.Catalunya - C.N.Atlètic Barceloneta


Copa Catalunya Femenina
1/4 final. Anada 25 de setembre

QF1. 20.45 h: C.N.Terrassa - C.N.Sant Andreu
QF2. 20.45 h: C.N.Sant Feliu - C.E.Mediterrani
QF3. 20.45 h: C.N.Rubí - C.N.Mataró La Sirena
QF4. 20.45 h: AE Santa Eulàlia - C.N.Sabadell ( a Sabadell )

WATERPOLO COPA CATALUNYA - Catalunya, Mataró Quadis, Poble Nou i Mediterrani a quarts de final (FCN)

20:14 - Avui s'han jugat els partits de tornada de les eliminatòries de la Copa Catalunya a on 4 equips s'han classificat per jugar els quarts de final. Les victòries han estat pel C.N.Catalunya que ha guanyat 14 a 7 al C.N.Molins de Rei, el C.N.Mataró Quadis que ha vençut el  C.N.Rubí per 17 a 5, el C.E.Mediterrani ha guanyat al C.N.Sant Feliu per 16 a 7 i finalment el C.N.Poble Nou ha aconseguit una victòria per 10 a 8 contra el C.N.Sant Andreu. 
 
Els partits de quarts de final es jugaran en anada i tornada els dies 25 i 28 de setembre l'equip millor classificat jugarà la tornada a casa. Les semifinals i la final el 4, 5 i 6 d'octubre a les instal·lacions del C.N.Mataró.


COPA CATALUNYA MASCULINA

Calendari Fase Prèvia . TORNADA

 
FP1 - 17.45 h C.E.Mediterrani 16 - C.N.Sant Feliu 7
FP2 - 12.45 h C.N.Mataró Quadis 17  - C.N.Rubí 5
FP3 - 16.30 h C.N.Sant Andreu 8 - C.N.Poble Nou 10
FP4 - 12.30 h C.N.Catalunya  14 - C.N.Molins de Rei 7
 
 
QUARTS DE FINAL 25 i 28 setembre 2013
Q1:  C.N Poble Nou - C.N.BARCELONA
Q2:  C.N.Mataró Quadis - C.N. SABADELL 
Q3:  C.E.Mediterrani - C.N.TERRASSA
Q4:  C.N.Catalunya - C.N.ALÈTIC BARCELONETA 
 
SEMIFINALS 5 octubre 2013
11.30 h SF1: GQ1 - GQ2
13.00 h SF2: GQ3 - GQ4
 
FINAL 6 octubre 2013
13.00 h

*****


El Poble Nou sorprèn a la Copa Catalunya (BTV)




La fase prèvia de la Copa Catalunya de waterpolo ha viscut una sorpresa inesperada amb la victòria del Club Natació Poble Nou contra el Sant Andreu, mentre que el Catalunya no ha patit per deixar-ne fora el Molins. El Mediterrani també jugarà els quarts després de superar el Sant Feliu (16-7).
El Club Natació Catalunya no ha tingut dificultats per guanyar el Molins de Rei per 14 a 7. Un parcial de 3 a 0 a l’inici ha deixat tocats els del Baix Llobregat, que sempre han anat darrere en el marcador. A l’anada, els barcelonins ja havien guanyat sense problemes (6-12)
Sorpresa a la piscina Pere Serrat. El Poble Nou que havia perdut a l’anada per només un gol (10-11), avui s’ha imposat per 8 a 10 al Sant Andreu. Els homes de Miguel Ángel Ruiz han estat clars dominadors del partit.  En els quarts de final, el Poble Nou s’enfrontarà al Club Natació Barcelona  en el quarts de final.
El Mediterrani ja havia resolt en l’anada contra el Sant Feliu (7-19) i en la tornada, també disputada a domicili, els santsencs no van tenir cap mena de problema per classificar-se (16-7).
Quarts de final definits (anada 25/9 i tornada 28/9)
CN Poble Nou – CN Barcelona
CN Mataró – CN Sabadell
CE Mediterrani – CN Terrassa
CN Catalunya – CN Atlètic-Barceloneta
 
El Club Natació Catalunya no ha tingut dificultats per guanyar el Molins de Rei per 14 a 7. Un parcial de 3 a 0 a l'inici ha deixat tocats als del Baix Llobregat, que sempre han anat darrere en el marcador.

TATO GARCÍA, entrenador del CN Catalunya
"El Molins és un rival dur que en piscina de 25 pressiona i bé, un passet més."

Sorpresa a la piscina Pere Serrat. El Poble Nou, que havia perdut a l'anada per només un gol, avui s'ha imposat per 8 a 10 al Sant Andreu. Els homes de Miguel Ángel Ruiz han estat clars dominadors del partit. En els quarts de final, el Poble Nou s'enfrontarà al Club Natació Barcelona en el quarts de final.

JORDI TIMBLAU, entrenador del CN Sant Andreu
"Jo crec que mai una derrota va bé, el que passa és que és un toc d'atenció per pensar que alguna cosa no l'estem fent bé i ara es el moment de canviar i fer-les bé."

MIGUEL ÁNGEL RUIZ, entrenador del CN Poble Nou
"No es que no contaramos, uno siempre tiene esperanzas pero la verdad es que cuando juegas contra un equipo de División de Honor lo normal es que el equipo de División de Honor sea el que gane y el que pase la eliminatoria. Pero, bueno, a nivel de rodaje nos venía muy bien. Hemos empezado muy motivados, la gente estaba muy fuerte estamos entrenando muy duro y, bueno, la verdad es que el resultado está aquí. Hemos hecho un partido la verdad que posiblemente rozando la perfección."

*****
 
 
Definidos los Cuartos en la Copa Catalunya
(RFEN)


22/09/2013 - El CN Poble Nou ha sido el protagonista de la mayor sorpresa de la ronda de clasificación para los Cuartos de Final de la Copa Catalunya, que se celebrarán esta semana. El conjunto de Primera Nacional se ha impuesto al CN Sant Andreu a domicilio (8—10), sellando con ello su clasificación para la ronda definitiva, en la que se sumará a CE Mediterrani (vencedor ante el CN Sant Feliu), CN Mataró Quadis (que se ha impuesto al Rubí) y CN Catalunya (que ha hecho lo propio con Molins de Rei).

Resultados:

 CE Mediterrani 16-7 C.N.Sant Feliu
CN Mataró Quadis 17-5 C.N.Rubí
CN Sant Andreu 8-10 C.N.Poble Nou
CN Catalunya 14-7 C.N.Molins de Rei

Cuartos de final (25 y 28 de octubre)

 Q1: CN Poble Nou vs CN Barcelona
Q2: CN Mataró Quadis vs CN Sabadell
Q3: CE Mediterrani - CN Terrassa
Q4: CN Catalunya - CN Atlètic-Barceloneta

WATERPOLO - Presentada la Copa Catalunya i el calendari de competició (FCN)

         
 
16:43 - Amb la fase prèvia en marxa, avui a Mataró s'ha presentat la nova edició de la Copa Catalunya i s'ha fet el sorteig dels quarts de final masculins.

La Copa Catalunya s'ha presentat a la Sala d'Actes de Can Palauet a Mataró amb la Presència de l'alcalde Joan Mora, del regidor d'esports Pere Galbany, del President del C.N.Mataró Joan Gros, seu de la fase final de la Copa Catalunya, i d'Enric Bertrán, President de la Federació Catalana de Natació. També hi han assistit els patrocinadors dels equips masculí i femení del C.N.Mataró, Quadis i La Sirena, i representants dels clubs participants a la Copa Catalunya. Una competició que com totes les autoritats han coincidit a destacar, és la que dóna el tret de sortida a la temporada a més de ser una competició amb un alt nivell i a on es podran tornar a veure els grans jugadors i jugadores catalans en acció.


COPA CATALUNYA MASCULINA

Després de les paraules de les autoritats s'ha procedit al sorteig dels quarts de final de la Copa Catalunya Masculina. Han fet de mà innocent les medallistes internacionals del club amfitrió: Marta Bach, Ona Meseguer i Carla Graupera. El sorteig de quarts de final s'ha fet amb els 4 primers equips classificats de la Divisió d'Honor passada: C.N.Atlètic Barceloneta, C.N.Sabadell, C.N. Terrasa i C.N.Barcelona i amb els quatre equips que es classifiquin de la fase prèvia que s'està jugant. Ja s'ha jugat el partit d'anada i aquest dissabte es jugarà la tornada. El quadre de competició dels quarts de final serà el següent, amb partit d'anada i tornada els dies 25 i 28 de setembre (el partit de tornada es jugarà a casa del millor classificat)


QUARTS DE FINAL 25 i 28 setembre 2013

Q1:  G FP3 (C.N.Sant Andreu - C.N Poble Nou) vs C.N.BARCELONA
Q2:  C.N. SABADELL vs G FP2 (C.N.Mataró Quadis - C.N.Rubí)
Q3:  G FP1 (C.E.Mediterrani - C.N.Sant Feliu) vs C.N.TERRASSA
Q4:  C.N.ALÈTIC BARCELONETA - G FP4 (C.N.Catalunya - C.N.Molins de Rei)

SEMIFINALS 5 octubre 2013

11.30 h SF1: GQ1 - GQ2
13.00 h SF2: GQ3 - GQ4

FINAL 6 octubre 2013

13.00 h


COPA CATALUNYA FEMENINA

La competició femenina arrencarà aquest dissabte amb un partit previ entre el AE Santa Eulàlia i el C.N.Valliran, el guanyador d'aquest encontre s'enfrontarà als quarts de final contra el C.N.Sabadell. En el cas de les noies no s'ha fet sorteig, ja que els quarts de final s'han definit per normativa. Els quarts de final femenins també es jugaran els dies 25 i 28 de setembre en partits d'anada i tornada. El calendari de competició és el següent:


QUARTS DE FINAL 25 i 28 setembre 2013

Q1:  C.N.TERRASSA - C.N.SANT ANDREU
Q2:  C.N. SANT FELIU - C.E.MEDITERRANI
Q3:  C.N.RUBÍ - C.N.MATARÓ LA SIRENA
Q4:  G FP1 (AE Santa Eulàlia - C.N.Vallirana) vs C.N.SABADELL

SEMIFINALS 4 octubre 2013

16.30 h SF1: GQ2 - GQ3
18.00 h SF2: GQ1 - GQ4

FINAL 6 octubre 2013

11.00 h

Copa Catalunya: Los equipos de DHM toman ventaja (RFEN)

19/09/2013 - Los conjuntos de la máxima categoría del waterpolo español toman ventaja en la ida de la ronda clasificatoria para los cuartos de final de la Copa Catalunya, que se celebró ayer noche. Mediterrani, Mataró y Catalunya acumularon grandes rentas en la primera manga, restando con mayor igualdad el encuentro entre Sant Andreu y Poble Nou. La definición de estas eliminatorias queda fijada para este sábado.
Jornada de puesta en marcha progresiva para el waterpolo catalán con la ida de la Copa Catalunya, que tuvo lugar anoche en la piscina del conjunto de peor categoría. De los cuatro participantes de División de Honor, tres de ellos lograron victorias abultadas. Hablamos de CE Mediterrani, que derrotó por 7-19 al CN Sant Feliu; CN Mataró, que hizo lo propio ante el Rubí (5-17) y CN Catalunya, que se impuso por 6-12 al CN Molins de Rei. El encuentro más igualado tuvo lugar en Can Felipa, feudo del CN Poble Nou, y se decidió por la mínima, 10-11, a favor del CN Sant Andreu.
Los choques de vuelta tendrán lugar el sábado en los siguientes horarios:

12.30h CN Catalunya - CN Molins de Rei
12.45h CN Mataró - CN Rubí
16.30 h CN Sant Andreu - CN Poble Nou
17.45 h CE Mediterrani - CN Sant Feliu


Fichas de los partidos http://www.natacio.cat/cat/competicio/calendari/647


WATERPOLO - Dimecres comença la Copa Catalunya (FCN)

16:12 - Dimecres a la tarda els equips catalans es posen en marxa per afrontar la primera competició de la temporada, la Copa Catalunya masculina i femenina que es jugarà en les mateixes dates, però amb formats diferents pel què fa a la fase prèvia. La fase final, les semifinals i la final, es jugaran els dies 4, 5 i 6 d'octubre al C.N.Mataró, la presentació d'aquesta fase final es farà el dijous 19 de setembre a les 13.00 h a la Sala d'Actes de Can Palauet a Mataró.

Els nois arrenquen aquest dimecres al vespre en una fase prèvia amb 2 partits, anada i tornada. Aquesta fase prèvia la jugaran els 4 equips pitjor classificats de la Divisió d'Honor estatal i els 4  primers classificats de la Copa Federació. Els 4 primers equips de la Divisió d'Honor juguen directament els quarts de final. Per conèixer tot el calendari clicka aquí.

Els partits d'anada de la fase prèvia que es jugaran dimecres 18 de setembre són:
20.45 h C.N.Sant Feliu - C.E.Mediterrani
20.45 h C.N.Rubí - C.N.Mataró
22.00 h C.N.Poble Nou - C.N.Sant Andreu
20.30 h C.N.Molins de Rei - C.N.Catalunya.

La tornada es jugarà el 21 de setembre. Els equips classificats directament pels quarts de final són: C.N.Atlètic Barceloneta, C.N.Sabadell, C.N.Terrassa i C.N.Barcelona. Els quarts de final es jugaran amb un sorteig previ que es celebrarà en el decurs de la presentació de la Copa Catalunya.

Les noies jugaran també una fase prèvia, però degut a les renúncies d'alguns equips, només jugaran la fase prèvia l'AE Santa Eulàlia contra el C.N.Vallirana, es jugarà a un sol partit el dissabte 21 de setembre a les 19.00 h a la piscina del Santa Eulàlia. Després començaran els quarts de final a on s'incorporaran els equips millor classificats en competicions estatals i jugaran: C.N.Terrassa - C.N.Sant Andreu, C.N.Sant Feliu - C.E.Mediterrani, C.N.Rubí - C.N.Martaró, Guanyador Fase Prèvia - C.N.Sabadell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario