Ver también toda la Jornada :

*****

Mataro Quadis, Terrassa draw level

waterpoloworld | Monday 16 December 2013, 09:36 | Tim Hartog

The top match-up of the Spanish league 8th round this weekend, featuring Mataro Quadis hosting Terrassa, was not be decided. A 5-all draw between the second and third ranked side in Spain ment current leaders Barceloneta benifited and now hold a 5-point lead after beating Mediterrani 7-15. Both Catalunya and Sant Andreu won their respective matches, with Sant Andreu topping fellow 4th place contender Real Canoe in Madrid 6-8, and are now in a group of three sides with 13 points after 8 games played while Mediterrani is just trailing one point. Holding 4th place though is Sabadell who held Navarra to scoring just 4 goals in a 4-13 triumph. Barcelona celebrated just the second victory so far holding off 11th seed Helios 6-10. With just 1 round of play remaining in the year 2013 the defending champs are leading yet again and are now up ahead 5 points or more.
*****

*****

El Natació Terrassa de waterpolo s'endú un punt de Mataró (5-5)

El conjunt de Dani Nart manté el segon lloc

| Actualitzat el 16/12/2013 a les 13:12h

El CN Terrassa va empatar a cinc a la piscina del CN Mataró Quadis en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo. En un matx on van brillar els porters i les defenses, el conjunt de Dani Nart va quedar-se molt a prop de sumar els tres punts, atès que guanyava de dos gols a sis minuts del final. L’empat aconseguit manté els egarencs en el segon lloc de la taula amb 19 punts, dos més que els maresmencs.

Els locals van arrencar amb força i van obrir una perillosa escletxa de dos gols en escassament tres minuts de partit. Svilen Piralkov va avançar els del Maresme, poc abans que Pere Estrany anotés el 2 a 0. El Natació va reaccionar abans del final del primer període de la mà d’Óscar Aguilar, que va culminar una acció en superioritat numèrica.

Els de Dani Nart van millorar substancialment en el segon quart. Van encadenar un parcial de 0 a 2 i van capgirar el marcador. Sergi Mora, en home de més, va signar l’empat a dos. Mitjan quart, el Natació va posar-se per davant gràcies a l’encert d’Iván Gallego, que va batre Diakonow en una situació en superioritat numèrica. A dos minuts del descans, Estrany va establir l’empat a tres amb què es va arribar a la pausa.
Si bé Diakonow i Iñaki Aguilar van estar excel·lents durant tot el partit, a la represa, el seu encert va accentuar-se, tal com evidencia que, en el tercer període, només es marqués un gol. Va ser una diana extraordinària d’Óscar Aguilar, que va palmejar d’esquena des dels dos metres una assistència des de l’arc després d’una transició ràpida. El Natació va entrar al darrer quart amb aquest avantatge mínim (3-4).

A sis minuts de la conclusió, Iván Gallego, en home de més, va anotar un esperançador 3 a 5. Tot seguit, Fran Sánchez va retallar distàncies en una altra situació en superioritat. Els de Dani Nart van comptar amb una oportunitat d’or per tornar a ampliar la diferència, però Mora va estavellar al pal un penal comès per Pau Bach. Aquesta errada va fer embogir el partit i, després de sengles intervencions providencials de Diakonow i Aguilar, Sánchez va repetir per situar l’empat a cinc final a tres minuts de la botzina El Natació, molt penalitzat per les faltes en atac, gairebé no va disposar d’ocasions per desfer la igualada.

Fitxa tècnica
CN Mataró Quadis: Diakonow, Salvà, Sánchez (2), Corbalán, Piralkov (1), Mínguez, Barbena, Bach, Fernández, Estrany (2), Schnizler, Merino, Pannon.
Entrenador: Beto Fernández.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Mora (1), Alarcón, Ó. Aguilar (2), Blánquez, Carrillo, Alcaide, Pérez, Gallego (2), Galeev, González, Prieto.
Entrenador: Dani Nart.

Àrbitres: Iñesta i Cabello.

Parcials:2-1, 1-2, 0-1 i 2-1.
Resultat acumulat:2-1, 3-3, 3-4, 5-5.

*****

El CN Mataró empata en un partit d'alt nivell amb el CN Terrassa  ( Cap Gros )

Els mataronins empaten 5-5 en un partit on les defenses i els porters es van imposar als atacs

El CN Mataró Quadis va de debò. El conjunt mataroní rebia la visita del CN Terrassa amb l'objectiu de confirmar que aquesta temporada vol aspirar a tot. Després de jugar amb alguns dels grans conjunts de la categoria, els mataronins buscaven assaltar el segon lloc davant els egarencs. I tot i que l'empat a cinc gols final no els permet escalar fins la posició desitjada, sí deixa en canvi un gran sabor de boca per la feina que s'està portant a terme. L'equip és jove, però els fitxatges han estat encertats i la premisa del "partit a partit" està funcionant.

Deia l'entrenador, Beto Fernàndez, que seria un partit pels porters, dos dels millors de la lliga. I en part, així va ser. Les defenses es van imposar als atacs en un matx on els dos equips van deixar escapar bones oportunitats per ampliar el marcador. Els primers compassos van ser frenètics, amb un pal a cada porteria. Svilen va ser el primer en obrir escletxa amb un gran gol de llarga distància. Poc després, un contracop dels mataronins el tancava Pere Estrany amb un gol des de l'extrem que posava el 2-0. El Terrassa no estava còmode, i la defensa mataronina sabia frenar el boia visitant i els embats dels egarencs. Després d'una llarga possessió, però, el Terrassa aconseguiria retallar diferències amb un xut creuat.

En el segon període, Eski evitava l'empat en una clara jugada del Terrassa però el Mataró no ho sabia aprofitar perdent jugades clares d'atac. La resposta seria l'empat a dos després d'un desajustament que deixava a l'extrem massa sol davant el porter local. En atac, els errors del Quadis se succeïen un altre cop, i el Terrassa es posava per davant amb el 2-3 després d'una bona maniobra amb passada elevada i remat del boia picant la pilota a l'aire. Els visitants podrien haver obert escletxa, però el xut següent es trobava el pal. Malgrat aquests mals moments, els mataronins van tenir una bona circulació de pilota que acabaria amb un xut d'Estrany a l'escaire espectacular: 3-3.

En el quart període els dos equips van sortir conscients que qui encaixés menys gols seria qui s'emportaria la victòria. Fruit d'això es van tancar files a ambdues porteries i no es trobava forat, tot i que abans d'arribar al descans el Terrassa tornaria a escapar-se amb un gol que els posava per davant. El matx es complicava amb un altre gol egarenc en el darrer període, però el Quadis ha demostrat aquest any que si una cosa té, aquesta és poder de reacció. Fran Sánchez primer i Pere Estrany després empataven el partit. Des d'aquest moment, igualtat total amb Eski aturant fins i tot un penal i els dos equips mostrant-se erràtics en atac. El més just, per tant, era un empat entre el segon i el tercer classificat que demostra que el Mataró, si segueix així, estarà entre els grans aquesta temporada.

*****

El Quadis i el Terrassa signen taules ( Tot Mataró )

En un partit molt travat l'equip local ha remuntat dos gols de desavantatge al darrer quart

Partit molt intens el que s'ha viscut avui al migdia al complex Joan Serra i en el qual el Quadis només ha pogut empatar davant el CN Terrassa i això ha impedit que li poder prendre la segona plaça, que mantenen una setmana més els egarencs, mentre el Quadis conserva el tercer lloc.
Com sol passar entre aquests dos equips (recordem el 4-5 de la temporada passada en aquest mateix escenari i també el 4-5 en el partit jugat a Terrassa) ha estat un partit molt defensiu, molt travat i amb extraordinària actuació dels dos porters, Michal Diakonov per part local i l'internacional Iñaki Aguilar per part visitant.

El Quadis ha començat molt bé, ha sorprès l'equip egarenc i després de tres atacs ja dominava per 2-0, amb gols de Piralkov de xut llunyà i d'Estrany de contraatac. El Terrassa no aconseguia ni xutar davant la bona defensa local, però ja cap al final ha aconseguit reduir distàncies en jugada d'home de més.
Al segon quart l'equip visitant ha aprofitat dues jugades més d'home de més per avançar-se i Ja prop del descans Estrany ha posat l'empat en un bon xut llunyà. Tot estava obert al descans…
Al tercer quart només hi ha hagut un gol, magnífic, d'Óscar Aguilar avançant-se a una sortida de Diakonov. El Quadis estava bloquejat en atac amb molta precipitació per part de Pere Estrany i Fran Sànchez en els xuts, mentre Piralkov estava totalment anul·lat pels marcatges rivals. I encara a l'inici del darrer quart el Terrassa s'ha avançat de dos gols, en aprofitar una altra jugada de superioritat. Però el Quadis aquesta temporada no dóna res per perdut i de seguida Fran Sànchez ha palmejat excel·lentment una jugada d'home de més reduint a un 4-5. Era el mateix resultat de la temporada passada, però avui no s'ha quedat així. Sergi Mora ha enviat una gran oportunitat de sentenciar el matx enviant un penal al travesser. El partrit estava absolutament trencat, els porters es lluïen, però al final Fran Sànchez en un xutàs impressionant des de fora ha col·locat el que ha estat definitiu 5-5 al marcador.

*****

Aquest dissabte es disputa un grandíssim partit aquí a Mataró . ( Tot Mataró )

El CN Mataró Quadis rep el Terrassa amb la intenció de prendre-li novament el segon lloc

El dissabte al migdia (12:45 hores) tenim un gran partit al complex Joan Serra del CN Mataró, ja que el CN Mataró Quadis rep el CN Terrassa, que la passada jornada va fer-se amb la segona plaça que ostentava l’equip mataroní, aprofitant la derrota dels de Beto Fernàndez a la piscina del líder. Però la gran actuació feta a la piscina Sant Sebastià fa concebre esperances de poder guanyar aquest pròxim partit i així recuperar la segona posició de la taula.

Un rival difícil

Els egarencs fins ara només han perdut davant del Barceloneta, mentre que els mataronins, a part d’aquesta última però honorífica derrota davant els mariners (14-13), també van cedir un empat a la piscina del Sabadell, i això fa que dos punts separin els dos equips.
No cal dir que el Terrassa és rival complicat. Ja fa set temporades que estan instal·lats al podi de la Divisió d’Honor estatal i de la mà de Dani Nart s’han convertit en un equip molt difícil de batre. Tenen a la porteria l’internacional Iñaki Aguilar, tota una assegurança sota els pals, i tenen també tres dels màxims golejadors de la competició com són Sergi Mora, Óscar Carrillo i Ivan Gallego, que junt amb Alcaide, Óscar Aguilar i Alarcón formen un set inicial molt compacte, però potser ara mateix l’equip mataroní els supera en banqueta. Veurem si ho poden demostrar a la piscina mataronina. La temporada passada la victòria va ser per al Terrassa per 4-5 en un partit en el qual l’ara porter local, Michal Diakonov, va fer un gran partit a la porteria egarenca.