BIWPA

20 enero 2014

WP Navarra - C.N. Mataró , Full Video, 11ª Jornada Div. de Honor masc. 18/01/14








Toda la 11ª Jornada en :


DIVISION DE HONOR MASCULINA

18/01/2014 19:30 - C.D. AMAYA
Parciales: (1-4/1-1/2-2/2-1)

C.D. WATERPOLO NAVARRA68C.N. MATARO QUADIS

C.D. WATERPOLO NAVARRAGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1EDWARD SLADE0
2AITOR RODRIGUEZ FONTECHA112
3GORKA GAMBOA BULDAIN0
4ASIER ESTEBAN SOTO11
5JAIME ARRIAZU PRIETO112
7JAVIER MUNARRIZ ECHENIQUE01
8FERMIN ARRIAZU PRIETO11
10JULEN ARTOLA LIZARRAGA111
11JULIAN GARCIA ESTEBAN112
12DANIEL JOHN LAWRENCE0
Totales651080
Entrenadores
MANUEL SILVESTRE SANCHEZ
JOSE FELIX JAUREGUI ARANGUREN
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores83,33%
Gol en Superioridad de jugadores16,67%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad12,50%

C.N. MATARO QUADISGolesF.Grv.
GJugadorTGIGDSUPPTIEXPPTI
1MICHAL DIAKONOW0
2ALBERT MERINO ESPERALBA0
3FRANCESC SANCHEZ CAMPOS113
4MARC CORBALAN CRUZ0
5SVILEN IVANOV PIRALKOV211
6EDUARDO MINGUEZ SIMARRO111
7POL BARBENA TRIOLA02
8PAU BACH PASCUAL11
9VICTOR FERNANDEZ CERDA01
10PERE ESTRANY ESFORZADO3211
11PAU SCHNIZLER DE PACO0
Totales853080
Entrenadores
ALBERT FERNANDEZ ABELLAN
Estadísticas
Gol en Igualdad de jugadores62,50%
Gol en Superioridad de jugadores37,50%
Gol de Penaltis0,00%
Eficacia en jugadas de superioridad37,50%

Árbitros
JORDI AYMERICH MIÑARRO
CARLOS ORTEGA CARRERAS
Evolución del marcador
C.D. WATERPOLO NAVARRA001111222334566
C.N. MATARO QUADIS011234456677778









*****

El Quadis torna amb tres punts de Pamplona (Tot Mataró)

Ha superat el WP Navarra gràcies a un inici espectacular


El Centre Natació Mataró Quadis torna de Pamplona amb tres punts molt importants que mantenen l'equip de Beto Fernàndez en el tercer lloc de la taula i ja amb 7 punts d'avantatge sobre el quart classificat, el Sabadell, que ha perdut a la piscina del líder.
Ha estat aquesta la segona victòria de l'equip mataroní a la piscina del CD Amaya en els sis partits que ha jugat allà corresponents a la Divisió d'Honor. Sempre ha estat un escull complicat, però en aquesta ocasió el Quadis ha sabut aconseguir la victòria tot i que en el darrer quart s'ha patit una mica.
Sobretot el triomf s'ha basat en un inici sensacional, ja que el primer quart, amb un gran eficàcia en els llançaments (4 gols de 5 intents) l'equip mataroní l'ha tancat amb un 1-4 favorable. A partir d'allà hi ha hagut durant segon i tercer quart un intercanvi de gols, fins que al darrer quart els navarresos han posat una mica la por al cos del quadre mataroní ja que amb dos gols han reduït fins la mínima diferència (6-7) que a falta de 22 segons per al final ha trencat Svilen Piralkov amb el gol que ha donat la tranquil·litat.
WP NAVARRA- CN MATARÓ QUADIS 6-8
WP NAVARRA: Slade, Aitor Rodríguez (1), Gamboa, Esteban (1), Jaime Arriazu (1), Munarriz, Felipe Arriazu (1), Julen Artola (1), Julián Garcia (1), Lawrence.
CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonov, Albert Merino, Fran Sànchez (1), Marc Corbalán, Svilen Piralkov (2), Edu Mínguez (1), Pol Barbena, Pau Bach (1), Víctor Fernàndez, Pere Estrany (3), Pau Schnizler.
PARCIALS: 1-4, 2-2, 1-1, 2-1
*****

El CN Mataró Quadis tanca la primera volta amb un triomf a Navarra (Cap Gros)
Els mataronins guanyen 6-8 un partit que van encarrilar en el primer parcial i es preparen ara per la Copa del ReiEl CN Mataró Quadis va aconseguir dissabte una important victòria davant el Waterpolo Navarra, equip que estava lluitant per entrar a la Copa del Rei. Els de Beto Fernàndez, però, no entenen de relaxació i van anar a terres navarreses per intentar sumar tres punts més que confirmi la primera volta espectacular que estant portant a terme. El triomf per 6-8, aconseguit gràcies a un gran inici de primer període, consolida el Quadis com un dels equips més forts de la categoria junt amb l'intractable Atlètic Barceloneta, invicte, i el Terrassa, que com els mataronins només han perdut un partit en tota la lliga (els de Beto Fernàndez, però, n'han empatat dos i els egarencs un).

Els mataronins eren molt conscients de la dificultat de l'enfrontament a la piscina del Waterpolo Navarra, més enllà de la classificació del seu rival i del propi bon moment de forma en lliga. Els mataronins van sorprendre així en el primer quart, sumant quatre gols en cinc llançaments. Pere Estrany per partida doble, Svilen i Edu Mínguez s'encarregaven de demostrar a Navarra com ha crescut l'equip aquest any. El primer parcial es tancava amb un 1-4 esperançador. En el segon temps els locals retallarien diferències, però Pau Bach tornava a donar avantatge de tres abans del descans.

En la represa, el Navarra va buscar acostar-se en el marcador, però cada vegada que marcaven un gol els de Beto Fernàndez reaccionaven empatant tot seguit. A això se li afegia el gran paper d'Eski, que sota pals està demostrant ser un dels millors porters de la lliga. Es va fitxar per això, però setmana rere setmana dóna  la raó a qui va apostar per la seva incorporació. En el darrer període, i després de dos cops seguits dels locals, el Quadis es trobava amb un ajustat 6-7 al marcador a menys d'un minut d'acabar. Quan restaven 22 segons, Svilen perforava la porteria del Waterpolo Navarra per assegurar una nova victòria, la vuitena de la temporada.

La Copa, ja definida
Amb els resultats de la darrera jornada de la primera volta ja estan definits els equips que prendran part a la Copa del Rei. Es tracta de l'Atlètic Barceloneta, CN Terrassa, CN Mataró Quadis, CN Sabadell, CE Mediterrani, Real Canoe, Catalunya i l'amfitrió, el Sant Andreu. La Copa del Rei es disputarà al Pere Serrat entre els dies 7 i 9 de març.

*****

WP Navarra apura sus últimas opciones para entrar en la Copa

DN.ES.PAMPLONA

Los de Silvestre se enfrentan al Matarò Quadis obligados a vencer y que el CN Catalunya no gane.

Este sábado se disputa la 11ª jornada de la División de Honor y última de la primera vuelta. WP Navarra recibe en Amaya en el horario habitual (19´30 h) al CN Mataro Quadis. El partido será dirigido por los colegiados Jordi Joan Almerych (Catalán) y Carlos Ortega (Aragonés).

Como viene siendo habitual los siete mejores equipos de la primera vuelta más el equipo organizador disputarán la Copa de esta temporada en fecha aún por determinar. Ya hay siete equipos clasificados. La plaza que queda será para el CN Catalunya o Waterpolo Navarra. La única opción para que el equipo pamplonés dispute la Copa pasa por unavictoria ante el CN Mataró y que el CN Catalunya no gane en Sant Andreu.

WP Navarra no tendrá fácil la victoria ya que tiene enfrente al equipo revelación de la temporada que se ha asegurado a falta de una jornada el tercer puesto al término de la primera vuelta. El equipo catalán jugará este año la Copa tras la decepción de no haberla disputado la pasada temporada.

El entrenador del CN Mataró Quadis sigue siendo Beto Fernández quién dirige un proyecto que combina incorporaciones de nivel con jugadores de la cantera. En el capítulo de altas destacan el portero polaco ex del Terrassa Michal Diakonow, y los internacionales españoles procedentes del Sabadell Pere Estrany y Svilen Piralkov junto a ellos han subido de la cantera Pau Bernabé y Liam Gibson. 

En el capítulo de bajas destacan los tres jugadores húngaros: András Gárdonyi (Ferencvaros TC, Hungría), Attila Kincses (Kaposvá¬ri VK, Hungría), Árpád Babay (CN Catalunya) y Jordi Garcia (2º entrenador) y Albert Garcia (retirados).

El Matarò es un equipo asentado desde hace muchísimas temporadas en los puestos altos de la máxima competición nacional. En los últimos años ha estado presente tanto en la Copa del Rey, como en los play-off por el título, e incluso en competiciones europeas. Esta temporada se encuentra situado en la 3ª posición con 7 victorias, 2 empates (Terrassa y Sabadell) y una sóla derrota y por la mínima ante el CN At Barceloneta. 

En la faceta goleadora destacan Pere Estrany (27g), Svilen Piralkov (22g) y Fran Sánchez (17g). Además acompañan otros jugadores jóvenes de la casa como Marc Corbalán (7g), Pau Bach (8 goles) y Alex Codina (9 goles), o el ex del Sant Andreu Eduard Minguez (9 goles). Este conjunto de jugadores forman un bloque muy sólido, que seguro pondrá las cosas muy difíciles a WP Navarra.

Por su parte Waterpolo Navarra finaliza su buena primera vuelta con un plus que le da el posible premio de poder disputar la Copa. Los navarros deben salir sin presión ante un rival complicado que lleva una liga casi perfecta pero que sólo fue capaz de vencer por la mínima en la jornada 9 en la piscina del Sant Andreu. Aunque los de Silvestre saldrán a disputar el partido sabiendo el resultado del Catalunya intentarán poner la guinda de la primera vuelta con una victoria en casa tanto si hay posibilidades como si no de disputar la Copa.

Silvestre sigue teniendo la baja de Carruido que sigue en Qatar. El técnico catalán afirma: "Se está notando la falta de Alex Carruido por la falta de profundidad de banquillo lo que implica que hombres claves como Asier Esteban tenga que pasar de boya a marcador de boya sin descansar, lo que nos marca mucho en la tercera y cuarta parte. Pero mis jugadores están trabajando fenomenalmente bien y aguantamos como podemos".

Resto de la jornada 11: Concepción – Terrassa (17´30h), Barceloneta – Sabadell (12h), Barcelona – Mediterrani (12´45h), Sant Andreu – Catalunya (16h) y Helios – Canoe (domingo 17h).

*****

El Quadis acaba la primera volta a Pamplona (Tot Mataró)

Els mataronins visiten la piscina d'un WP Navarra que encara té una remota opció de jugar la Copa del Rei


El Centre Natació Mataró Quadis acaba dissabte a les 18:30 hores la primera volta de la lliga a la piscina del WP Navarra. El conjunt mataroní buscarà la victòria a Pamplona per poder tancar la primera fase del campionat en tercera posició i amb un avantatge confortable de punts sobre el Sabadell que és quart i juga a la piscina del líder.
Els locals són novens i venen de perdre a Canoe un partit de vital importància per aconseguir una de les set places que donen accés a jugar la Copa del Rei que se celebrarà a la piscina del  CN Sant Andreu que serà l'equip amfitrió. Tot i això, els navarresos encara tenen una remota opció d'aconseguir el bitllet per la copa si guanyen i perd alguns dels tres equips que té per sobre. Recordar que el CN Mataró Quadis ja fa setmanes que té el passaport per jugar la Copa del Rei.
L'historial dels partits jugats a Pamplona pel Quadis és aquest:
2012-13  WP Navarra- CN Mataró Quadis  10-8
2011-12  WP Navarra- CN Mataró Quadis  11-11
2010-11  WP Navarra- CN Mataró Quadis  10-10
2009-10  WP Navarra- CN Mataró Quadis  2-8
2008-09  WP Navarra- CN Mataró Quadis  13-11
Com es pot veure no ha estat fàcil la piscina del WP Navarra ja que el CN Mataró Quadis només hi ha pogut guanyar en una ocasió, això sí encaixant el nombre més baix de gols que ha rebut mai a Divisió d'Honor amb només 2.
*****

El CN Mataró Quadis vol tancar una primera volta esplèndida (Cap Gros)

El CN Mataró Quadis visita aquest proper dissabte a les 19.30h la piscina del Waterpolo Navarra, un equip de la part baixa de la classificació que malgrat tot no posarà les coses fàcils a un Mataró que vol acabar amb bones sensacions la primera volta.

El tècnic mataroní, Beto Fernàndez, valora així la situació de l'equip i el proper enfrontament: “Acabar la primera volta passi el que passi dissabte com a tercers omple de satisfacció, ja que hem guanyat a piscines difícils com Canoe, Sant Andreu i Catalunya i estem a un bon nivell de joc. Els fitxatges han estat molt encertats i la veritat és que no es pot demanar més de moment. Aquest cap de setmana tenim un desplaçament complicat a Navarra, una piscina peculiar per l’horari i la il·luminació; ells no tenen el nivell de l’any passat però són complicats a casa. Caldrà que sortim molt concentrats des del primer moment”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario