****

El Quadis derrota el Catalunya sense massa problemes

Un parcial de 5-0 al segon quart ha decidit el partit (Tot Mataro)

WA mataro-cnc

El CN Mataró Quadis ha guanyat còmodament un Catalunya que s'ha presentat amb dues baixes importants (Babay i Egedi) i només ha plantat cara a l'inici del partit mentre l'equip local no havia acabat d'entrar en el matx.
Després de l'empat a 1 gol a poc d'iniciar-se el segon quart, el Quadis s'hi ha posat de valent i amb un parcial de 5-0 ha posat el matx molt de cara al seu favor, i tot i el gol final dels graciencs s'ha arribat al descans amb 6-2.

A la represa el Quadis ha començat altre cop una mica ensopit en atac, però Fran Sànchez ha acabat trencant la sequera i ha posat el 7-2, i com que la defensa funcionava i Diakonov sota pals estava imbatible la diferència de cinc gols s'ha conservat. I només iniciar-se el darrer quart, Piralkov i Schinzler han augmentat l'avantatge als 7 gols. Després ja ha vingut un relaxament local que ha permès que el "Cata" maquillés una mica el resultat.

Destacar els tres gols de Piralkov i Estrany, que estan entre els màxims golejadors de la màxima categoria, i també els dos de Schnizler, cada vegada amb més presència a l'equip

****

El CN Mataró Quadis no falla a casa
Els mataronins guanyen 11-5 el Catalunya i mantenen la segona posició de la Divisió d'Honor (Cap Gros)
El CN Mataró Quadis va aconseguir dissabte una important victòria que li permet mantenir-se en la segona posició de la Divisió d'Honor. Els de Beto Fernàndez no volien sorpreses davant el Catalunya, equip complicat malgrat la seva situació a la classificació, i van fer un partit molt seriós que van saber sentenciar abans del descans. I això que havia començat força igualat, però el Mataró vol aspirar a tot en aquesta temporada i això passa per sortir cada a cada partit com si fos l'últim.

El matx va començar amb els dos conjunts molt seriosos en defensa, on els atacs no acabaven de consumar-se. Malgrat això, els mataronins es posaven per davant amb un mínim avantatge gràcies a una diana de Pere Estrany. En el segon període, els de Beto Fernàndez posaven terra pel mig i afinaven la punteria. Un parcial de 5-2 gràcies a la precisió dels atacants deixaven quatre gols de diferència al final de la primera part.

A la represa, el Quadis tornava a tenir problemes per encertar de cara a porteria, però el partit estava encarrilat amb un rival que no reaccionava després del descans. Eski sota pals tornava a ser decisiu en les poques ocasions que tenien els visitants, i els mataronins es posaven 7-2. Amb tot sentenciat, en el darrer període els dos equips s'han deixat anar i finalment el resultat va créixer fins el 11-5 definitiu.

*****

El CN Mataró Quadis rep el Catalunya
Els mataronins volen seguir invictes en aquest 2014 davant un rival de la part mitja-baixa (Cap Gros)El CN Mataró Quadis torna a la competició aquest  dissabte a les 12.45h al Joan Serra davant el Catalunya, un equip que es troba a la part mitja-baixa de la classificació però que va demostrar ser un rival complicat en la primera volta. Els de Beto Fernàndez necessiten guanyar per mantenir-se en la segona posició, una lluita que tindran fins a final de temporada amb el Terrassa, tercer un punt per sota i que té jornada propícia, ja que juga davant el Waterpolo Navarra. De moment, els mataronins apunten a la seva millor temporada de sempre: li treuen deu punts al quart classificat, millor classificació històrica de l’entitat.

El femení per la seva banda visitarà el Terrassa en el retorn a la competició habitual després de la Copa de la Reina. El partit es farà dissabte, dia 22 a les 16.00h a Terrassa.
*****

El CN Mataró Quadis rep un Catalunya molt perillós

Els hongaresos Balatoni i Babay ex- Quadis són les armes més perilloses del conjunt barceloní

Tot Mataro

Després d’una setmana de parèntesi retorna la Divisió d’Honor Masculina. El Centre Natació Mataró Quadis juga a casa davant d’un Catalunya que havia començat molt fort la lliga però que es va anar ensorrant després de la victòria mataronina a la seva piscina, i ara ocupa la vuitena posició a 19 punts del Quadis, que a hores d’ara és segon per darrere de l’intocable Atlètic Barceloneta.
Però alerta, perquè a les files de l’equip gracienc hi figuren dos ex-Quadis com Balatoni i Babay que ja se sap que quan tenen el dia són molt perillosos. Junt amb Marc Larumbe, tots tres amb més de 30 gols, són els referents atacants del Catalunya, que té altres jugadors destacats com Sulla, Clols o Gabor Egedi. I atenció també perquè les dues darreres temporades la victòria ha estat per a l’equip barceloní amb resultats de 6-8 i 7-9. La darrera victòria local es remunta a fa tres temporades per 11-7 i anant endarrere en el temps, observant els resultats, es veu l'enorme potencial que tenia aquest equip barceloní, que va obtenir set títols de la Divisió d'Honor, però que després va desaparèixer de la màxima categoria durant sis temporades (entre 2004-05 i 2009-10).