C.N. MATARO QUADIS000112233334456666778

****

El Quadis no reacciona i perd a Sants

El "Medi" s'ha imposat amb força comoditat a un equip que de moment no troba el seu bon rumb

El CN Mataró Quadis no ha pogut reaccionar i ha caigut derrotat a la piscina del "Medi" a Sants i signa així un inici de lliga inesperadament fluix. De ben segur les baixes de Piralkov i Fran Sànchez estan pesant molt, ja que per trobar un començament semblant de campionat ens hen de remuntar a la temporada 2008-9, en la qual també tenia tres punts després de quatre partits jugats. S'haurà de pensat en positiu i esperar que es continuï treballant i que en les tres properes jornades, amb CN Barcelona, Concepción i Catalunya, l'equip aconsegueixi trobar el bon camí pel que fa als resultats.

El partit jugat a la piscina Josep Vallès, ha començat amb una tònica semblant a les dels dos darrers partits, amb un Quadis desencertat, o mancat de sort com es vulgui, ja que ha topat repetidament amb el porter Diego Tébar, amb penal fallat inclòs,  i en canvi a l'altre costat Daniel Gonzàlez n'ha marcat dos. Pau Schnizler en una contra ha posat el 2-1 per donar esperances. Però fins al descans, amb el partit força trencat, l'equip local, tot i que tenia l'absència del seu màxim golejador German Yáñez, ha continuat sempre per davant i amb el Quadis a remolc.

a la represa el "Medi" ha fet pujar de seguida la diferència als quatre gols, que ja complicava molt el partit. En el tram final del tercer quart les aturades d'Eski han semblat donar ales a l'equip de Beto Fernàndez, i dos gols d'Estrany i un de Marzouki han tornar a posar el Quadis al partit (8-6). Però a l'inici del darrer quart novament Dani Gonzàlez i Larumbe, molt inspirats avui, han fet crèixer la diferència fins als cinc gols (11-6), que ja han sentenciat el matx, tot i que en el tram final el Quadis hagi maquillat una miqueta el marcador.