BIWPA

15 noviembre 2014

Barcelona 2018 ???? European Waterpolo Championships ...

Barcelona podria aspirar als Europeus de waterpolo de 2018 (BTV)


imatge titol


La Federació Catalana de Natació ha explicat que es planteja presentar una candidatura per organitzar els Europeus de waterpolo de 2018 a Barcelona. Una possibilitat que des de l'Ajuntament estan valorant. L'experiència dels Mundials de 2013 va ser molt positiva i ha donat pas a més esdeveniments. La ciutat va acollir l'última final a sis de la Lliga de Campions de waterpolo i repetirà el proper mes de maig.
La presentació de les Supercopes europees de waterpolo ha servit per entreveure una iniciativa que la Federació Catalana de Natació ha començat a promoure: l’organització dels Europeus de waterpolo de 2018 a Barcelona. El president de la Federació, Enric Bertran, ha confirmat aquesta possibilitat. Una candidatura que l’Ajuntament està valorant.
Els Europeus de waterpolo se celebren de forma independent a la resta de disciplines aquàtiques com la natació, la sincronitzada o els salts. Aquest any es van disputar a Budapest durant el mes de juliol, i van acabar amb l’or de la selecció espanyola femenina i el setè de la masculina. Els propers se celebraran a Belgrad el mes de gener de 2016 per evitar coincidència de dates amb els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

l´Esportiu El Punt AVUI 15/11/14

No hay comentarios:

Publicar un comentario