BIWPA

08 noviembre 2014

INVITACIONES SuperCopa de Europa...corre antes que se agoten....


European Super Cup sold out

With the European Super Cup matches to take place in two weeks time, the Catalan swimming federation Thursday announced that in 24 hours all 1,500 available tickets to see the games were sold out. For the first time one location will host both the women's and men's European Super Cup battle on the same night, being Friday November 21. The fans in the Sant Jordi Pool in Barcelona will see the Sabadell women, dominant winners of last year's Champions Cup facing a strenghtened Olympiacos side. The reigning LEN Trophy champions signed both Alexandra Asimaki and Robert Bianconi this summer and are expected to become one of Sabadell's main rivals on the European stage this season. The women's contest is followed by the local heroes of Barceloneta, Champions League victors, taking on Russian Euro Cup champions Spartak Volgograd, quite surprisingly already eliminated from European matches this year in the qualification stage of the Champions League after finishing last in group A in round 2 in Hannover, Germany. 
The Catalan Federation however also confirmed to still review all request they have received

La Supercopa d’Europa de waterpolo s’assegura un ple absolut (BTV)





El pròxim 21 d'octubre es disputaran, a la piscina Sant Jordi, les finals de les Supercopes d'Europa de waterpolo masculí i femení. L'èxit de convocatòria de la Federació Catalana ha estat tan alt que, en 24 hores, s'han esgotat les 1.500 localitats que té la piscina del carrer de París.

La final de la Supercopa d’Europa masculina la disputaran l’Atlètic-Barceloneta contra el Volgograd rus (divendres, 21 d’octubre a les 20.45 h), mentre que la final femenina enfrontarà al CN Sabadell contra l’Olympiacos grec (divendres, 21 d’octubre a les 18.30 h). Serà la primera vegada que les dues finals es fan en un mateix dia i en una mateixa instal·lació.

ENRIC BERTRAN, president de la Federació Catalana de Natació
"Sempre et sorprens que les coses vagin tan ràpid i que entre les entrades que tenen els clubs més tot el que hem posat en circulació, s'ha esgotat tot en 24 hores. Jo crec que això és un èxit indiscutible." 


WATERPOLO SUPERCOPA EUROPA - 

SOLD OUT! Ja no queden entrades




En 24 hores la grada de la piscina Sant Jordi s'ha omplert. Des de la FCN comuniquem que ja no queden entrades disponibles per veure en directe els partits de la Supercopa d'Europa de waterpolo el dia 21 de novembre (18.30 h C.N.Sabadell - Olympiacos i 20.45 h C.N.Atlètic Barceloneta - Spartak Volgograd). Tot i aixi, desde les oficines de la FCN revisarem totes les peticions que ens han arribat. 

Totes aquelles persones que hagin demanat entrada hauran de passar a recollir-la per les oficines de la FCN entre el 12 i el 19 de novembre. Recordem també que sense entrada no es podrà accedir a la grada de la piscina Sant Jordi. 


LEN SUPER CUP 2014

LEN SUPER CUP 2014

VINE A VEURE LES SUPERCOPES D’EUROPA EN DIRECTE, LES ENTRADES SÓN GRATUÏTES:

Divendres 21 de novembre la piscina Sant Jordi de Barcelona (c. Paris, 114) acollirà dos partits de la Supercopa d’Europa. A les 18.30 h es jugarà el partit femení el C.N.Sabadell - Olympiacos SPF i a les 20.45 h el partit masculí entre el C.N.Atlètic-Barceloneta – Spartak Volgograd. Aquests dos encontres suposen una fita històrica pel waterpolo català ja que per primera vegada es juguen els dos partits de la Supercopa d’Europa el mateix dia i al mateix lloc i per altre perquè els dos equips campions de la màxima competició europea han estat dos clubs de casa nostra.

La Supercopa d’Europa serà la festa del waterpolo català i europeu. VINE A VEURE-HO EN DIRECTE, LES ENTRADES SÓN GRATUÏTES, i per aconseguir-les només has d’enviar-nos un mail i passar-les a recollir per les oficines de la FCN (C. Diputació, 237 baixos. Barcelona).

COM ACONSEGUIR LES ENTRADES GRATUÏTES? Envia un mail asupercopawp@natacio.cat amb les següents dades:
NOM:
COGNOMS:
Nº ENTRADES:
NOMS DE LES PERSONES PER A QUI VOLS LES ENTRADES:
DE QUIN CLUB ETS:


*Només es podrà accedir a la grada de la Piscina Sant Jordi amb les entrades assignades. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario