BIWPA

19 diciembre 2014

At Barceloneta 7-7 Brescia , Full Game, Champions League PR day 2 , Full Game , 18/12/14







L’Atlètic-Barceloneta empata amb el Brescia (7-7) amb un arbitratge polèmic (BTV)













L'Atlètic-Barceloneta ha tornat a empatar a la Champions League. Aquest cop ha estat l'AN Brescià italià qui s'ha endut dos punts de la piscina de Sant Sebastià. L'equip de Chus Martín ha tingut el partit a les mans, sobretot amb un 5 a 2 al marcador, però algunes decisions arbitrals polèmiques han fet que els mariners no poguessin sumar la primera victòria a la competició.








L’Atlètic-Barceloneta buscarà la primera victòria davant el Brescia (BTV)




Després de l'empat a la primera jornada de l'Eurolliga de waterpolo, l'Atlètic-Barceloneta intentarà aconseguir la primera victòria a la Champions davant el Brescia. L'equip italià, que s'ha reforçat molt aquesta temporada, és un vell conegut dels mariners. La temporada passada, l'equip de Chus Martín va eliminar els italians als quarts de final de la Final Six.Després de l'empat a la primera jornada de l'Eurolliga de waterpolo, l'Atlètic-Barceloneta intentarà aconseguir la primera victòria a la Champions davant el Brescia. L'equip italià, que també va empatar en el primer partit contra l'Olympiacòs, s'ha reforçat molt aquesta temporada 

CHUS MARTÍN, entrenador del CN Atlètic-Barceloneta
"Un partit amb un equip italià molt treballat tàcticament que ens posarà les coses molt difícils. Tenim l'experiència dels quarts de final de la Final Six que ens va ficar les coses molt complicades i esperem fer un gran partit i veure si som capaços de treure els tres punts."


L'any passat, el Barceloneta va superar el Brescia en el quarts de final de la Final Six disputada a les Piscines Bernat Picornell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario