BIWPA

13 diciembre 2014

Campeonatos de Europa 2018 , Barcelona ?

http://arbitroswp.blogspot.com.es/2014/11/barcelona-2018-european-waterpolo.html


imatge titol


Barcelona té moltes opcions d’acollir els europeus de waterpolo el 2018 (BTV)






En waterpolo, la ciutat de Barcelona ha acollit uns jocs olímpics, uns mundials i una final de la Champions, i només li queda organitzar uns europeus. Aquesta és la intenció de l'Ajuntament i la federació catalana i per això han demanat fer els de 2018.
A primers de gener de 2015, una delegació de la LEN (Lliga Europea de Natació) visitarà la ciutat de Barcelona per avaluar la candidatura de la capital catalana. Durant el primer trimestre del pròxim any es decidirà quina ciutat acollirà els Europeus de waterpolo de 2018.
Un dels punts a favor que té Barcelona és l’interès que la LEN ha mostrat perquè la ciutat sigui la seu dels Campionats d’Europa de waterpolo dintre de quatre anys.

ENRIC BERTRAN, president de la Federació Catalana de Natació

"Barcelona és una de les grans capitals europees del waterpolo i no ha fet mai aquests campionats. Tot aquest conjunt de coses i circunstàncies fan que la LEN vegi amb molt bons ulls que sigui Barcelona l'organitzadora d'aquests campionats d'Europa del 2018 de waterpolo."

****

El Europeo de 2018, cada vez más cerca de Barcelona


En waterpolo, la ciudad de Barcelona ha acogido unos juegos olímpicos, unos mundiales, una final de la Champions y sólo le queda organizar unos europeos. Esta es la intención del Ayuntamiento y de la Federación Catalana y por ello han pedido hacer los de 2018. A primeros de enero de 2015, una delegación de la LEN (Liga Europea de Natación) visitará la ciudad de Barcelona para evaluar la candidatura de la capital catalana. Durante el primer trimestre del próximo año se decidirá qué ciudad acogerá los Europeos de waterpolo de 2018. Uno de los puntos a favor con los que cuenta Barcelona es el interés que la LEN ha mostrado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario