CN Mataró-CN Poble Nou FULL VIDEO 12ª Jornada Div de honor masc 17/01/15

592312

El Quadis només pot empatar a casa

El Poblenou ha jugat amb molta intensitat i ha tret un punt (Tot Mataro)

EL CN Mataró Quadis només ha pogut empatar davant el Poblenou, equip ascendit aquesta temporada a la màxima categoria i que a la jornada inaugural del campionat va caure derrotat per 6-13, però que ha anat a més i ja es troba a només tres punts de l'equip mataroní, que continua situat a la sisena posició de la taula classificatòria però s'ha vist igualat pel CN Barcelona.
El partit jugat avui al migdia al complex Joan Serra ha estat molt intens, amb l'equip local quasi sempre per davant, però amb el Poblenou mantenint-se sempre en el partit i lluitant sempre al màxim i trobant al final el premi de l'empat.
El Quadis avui ha iniciat bé amb dos gols ràpids d'Estrany i Víctor Fernàndez, però a poc a poc la defensa pressionant dels visitants a l'inici dels atacs locals ha començat a complicar la cosa i al descans s'ha arribat amb un reduït empat a tres gols, amb "Eski" magnífic sota pals, amb 9 aturades fins al descans.

wa mataro-poble nou

A la represa el Quadis ha tornat a sortir bé amb un gran gol de revessa d'Àlex Codina, però el Poblenou no afluixava amb el veterà Miguel Hernando i Santiveri força inspirats, al contrari de Mehdi Marzouki que avui només ha pogut marcar de penal, tot i haver xutat sis vegades, i Pere Estrany que després del gol inicial també s'ha bloquejat, topant amb l'ex-Quadis Mario Lloret. Per sort els joves locals com Merino, Schnizler o Corbalan estaven encertats i l'equip local mantenia l'avantatge, fins que quan sonava la campana del darrer minut un golàs del colombià Idarraga a la boia ha establert l'empat definitiu.
CN MATARÓ QUADIS - CN POBLENOU ENGINYERS 9-9
CN MATARÓ QUADIS: Diakonow, Àlex Codina (2), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Pol Barbena, Pau Bach, Mehdi Marzouki (1 de p.), Pere Estrany (1), Pau Schnizler (1), Albert Merino (2). 9 gols de 23 xuts, de 35 opcions d'atac, 9 exclusions. 4 de 10 en jugades d'home de més.
CN POBLE NOU: Mario Lloret, MA Molina, Tomasa, Ribot, Miguel Hernando (3), Monpeat, Idarraga (2), Díaz, Endrino, Santiveri (3), F. Molina (1), Àvalos. 9 gols de 31 xuts de 39 opcions d'atac. 10 exclusions més un penal. 1 de 9 en jugades d'home de més.
PARCIALS: 2-1, 1-2, 3-2, 3-4.