Evolución del marcador
C.N. ATLETIC-BARCELONETA012222334566678
C.N. MATARO QUADIS000123344445666

El Quadis està ben a prop de puntuar davant el Barceloneta

L'equip mataroní ha fet un dels millors partits de la temporada davant el campió d'Europa (Tot Mataró)

El Quadis ha fet un gran partit a la piscina Sant Sebastià i aprofitant el moment baix que travessa el campió de la Divisió d'Honor i també d'Europa, com ho demostraven la seva derrota davant el Terrassa i l'empat a Poble Nou en les dues darreres jornades, ha estat ben a punt d’aconseguir puntuar.
L’equip mariner de tota manera ha començat bé i s’ha avançat amb un 2-0, però ben aviat ha començat el xou d'"Eski" Diakonow sota pals i d’Albert Merino a l’altre costat, que amb el seu primer gol ha reduït la diferència abans d’acabar el primer quart.
Al segon quart aquest dos jugadors han continuat inspirats i amb dos gols de Merino el Quadis s’ha posat per davant, després ha empatat l’equip local i s’hauria pogut avançar, però Eski ha aturat un penal a Echenique, mentre que Estrany en transformava un altre per deixar el Quadis per davant al descans.
Però a l’inici del tercer quart, el Barceloneta, amb tres gols ràpids ha capgirat ràpidament el marcador. Però avui l’equip del Centre, que tenia el seu entrenador a la graderia per sanció, igual que el capità Pau Bach, i era dirigit per Jordi Garcia, no estava disposat a rendir-se i amb un Eski mantenint un alt nivell sota pals, ha tornat a igualar el partit amb dos gols d’Edu Mínguez a la boia i de Víctor Fernàndez quan ja s’estava acabant el quart.
Però al darrer quart la lògica s’ha imposat i tot i els esforços mataronins, el campió ha acabat guanyant i la sentència l’han posada dos ex-Quadis com Fran Fernàndez i Lalo López Escribano establint el 8-6 definitiu.

El CN Mataró Quadis planta cara a l'Atlètic Barceloneta
Els mataronins perden 8-6 davant el líder en un gran partit (Cap Gros)El CN Mataró Quadis no ha recuperat el camí de la victòria, però jugant com ho va fer dissabte aquestes no tardaran gens en arribar. Els mataronins visitaven el líder amb moltes dificultats per davant després de la mala ratxa de resultats, i van perdre davant l'Atlètic Barceloneta per un ajustat 8-6 que va deixar un regust amarg als de Beto Fernàndez. Partidàs davant un rival d'una altra lliga, però poca recompensa per tanta feina i tant ben feta.

Els mataronins es van topar amb dos gols gairebé consecutius dels mariners que feien presagiar un partit complicat. Més encara quan per un cop de colze, Mehdi abandonava el matx abans de temps. Malgrat això elQuadis va decidir fer-se gran davant les adversitats i mitjançant un Eski gegant sota pals, al nivell de la temporada passada, van posar-se dins del matx. Tres gols seguits de Merino posaven el Mataró per davant i un gol de penal de Pere donava ales a l'equip, que al descans guanyava 3-4.

A la represa els mariners responien amb tres dianes seguides que posaven el 6-4, però el Mataró no estava vençut i encara tenia moltes coses a dir. Edu Mínguez primer i Víctor després anotaven dues dianes seguides per empatar el partit. En el darrer període, amb tot obert, el Barceloneta va fer dues dianes molt aviat que van deixar noquejat al Mataró, ja sense capacitat de reacció. Alfinal, derrota per 8-6 però amb una imatge immillorable davant les adversitats.