BIWPA

08 mayo 2015

CN Terrassa-CN Mataró 1/4 Final 1er partido Play Off Div Honor 2014-2015 Ful Videos

966997

El CN Terrassa se adelanta ante el CN Mataró

05/05/2015 - Banderazo de salida este martes de los Playoff de Liga en División de Honor por el título. El CN Terrassa ha puesto el 1—0 en su eliminatoria de cuartos masculina frente al CN Mataró Quadis al imponerse por 11—6 con parciales de 0—1, 4—2, 5—1 y 2—2. Aunque los locales comenzaron sin ver puerta, su registro ofensivo en los dos siguientes periodos, con un parcial de 9—3, decantaron la balanza en favor de los de Dani Nart, primeros tras una excelente fase regular y que enfilan su rumbo.
Por parte local, Sergi Mora (4) e Iván Gallego (3) fueron los máximos realizadores, mientras que los de Beto Fernández tuvieron en Pere Estrany (4) a su mejor apuesta ofensiva.

El Quadis comença bé el "play-off" però acaba superat

El Terrassa ha fet valer la seva qualitat sobretot al tercer quart en que ha trencat el partit (Tot Mataró)

El Centre Natació Mataró Quadis anava a Terrassa com a víctima propiciatòria en el primer partit dels quarts de final per al títol ja que era el vuitè classificat jugant a la piscina del primer de la fase regular, i a més en tota la història no ha pogut guanyar mai un partit de "play-off" a la piscina egarenca, i a l'hora de la veritat ha plantat cara però ha acabat caient de forma clara per 11-6.
En el primer quart la defensa i la porteria del Quadis han estat esplèndides i els egarencs no han trobat la manera de superar Eski i al final del primer període l'equip de Beto Fernàndez ha arribat amb avantatge de 0-1. Però al segon quart el potencial dels jugadors locals, encapçalats per Sergi Mora que és el màxim golejador de la competició, ha començat a fer-se veure però l'equip mataroní, on brillava Pere Estrany, encara ha aconseguit arribar al descans amb esperances i amb un mínim desavantatge de 4-3.
Però ha estat en el tercer quart, en el que molt sovint es decideixen els partits de waterpolo, quan el Terrassa, fent valer el seu superior fons de banqueta, ha trencat el partit amb un parcial de 5-1 que ja ha decidit el matx. En el darrer quart el marcador ha quedat igualat amb els dos equips esperant ja el partit del proper dijous a Mataró, on el Quadis intentarà allargar una mica la sèrie.
CN TERRASSA - CN MATARÓ QUADIS 11-6
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar, Serra, Sergi Mora (4), Alarcón (1), Óscar Aguilar (2), Galeev, Fran Sànchez, Pericas, Jordi Pérez (1), Ivan Gallego (3), De Lera i Gonzàlez.
CN MATARÖ: Michal Diakonow, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Edu Mínguez (1), Pau Bach, Pol Barbena, Mehdi Marzouki, Pere Estrany (4), Pau Schnizler (1), Albert Merino.
PARCIALS: 0-1, 4-2, 5-1, 2-2.