06 octubre 2016

Copa Catalunya de Waterpolo 2016

WATERPOLO COPA CATALUNYA -

El C.N.Atlètic Barceloneta guanya la 9a

El C.N.Atlètic Barceloneta ha aixecat avui la 9a Copa Catalunya de la seva història al C.N.Montjuic, seu de la competició. El club mariner ha guanyat 14 a 7 al C.N.Sabadell en una final inèdita en aquesta primera competició de la temporada i la màxima categoria catalana.

La final ha estat un partit relativament senzill pels homes de Chus Martín, amb un primer parcial de 3 a 1 han deixat bastant clara la seva superioritat. Però el C.N.Sabadell, actual campió de Copa (temporada passada en format Final 6), no ha volgut posar les coses fàcils i ha fet un parcial de 3-3 per arribar a la mitja part amb un resultat de 6-4. El tercer quart ha estat determinant amb un resultat de 5 a 1 pels de Barcelona i per tant un marcador de 11 a 5 que deixava l'encontre sentenciat. Els últims 8 minuts els de Chava Gómez han intentat escurçar distàncies, però ja no ha estat possible, 3-2 de parcial i 14 a 7 resultat final. La Copa Catalunya ha anat a parar a les mans, per novena vegada, del C.N.Atlètic Barceloneta.

2014: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) - C.N.Sant Andreu
2016 (temporada 2015-2016): C.N.Sabadell (campió) - C.E.Mediterrani (plata) - Quadis CN Mataró (bronze) - FINAL 6
2016 (temporada 2016-2017): C.N.Atlètic Barceloneta (campió) - C.N.Sabadell

El C.N.Sabadell guanya la Copa, la 8a

consecutiva

- 9 edicions de la Copa Catalunya femenina, les 8 últimes el C.N.Sabadell ha arribat a la final i l'ha guanyada. Avui ha estat aquesta vuitena vegada, al C.N.Montjuic, el C.N.Sabadell ha aixecat la Copa Catalunya després de guanyar per 15 a 4 al C.N.Sant Andreu.

La final femenina no ha donat cap opció a les noies del C.N.Sant Andreu, que s'enfrontaven al gran equip vallesà. Les noies de Javi Aznar han encaixat un 4 a 0 en el primer parcial, resultat que marcava com seria la pauta del partit. A la mitja part el resultat era de 6 a 3 a favor de les de Nani Guiu, però el 5 a 0 del tercer periode ha enfonsat totes les possibilitats del C.N.Sant Andreu. El partit ha entrat als últim 8 minuts amb un resultat de 11- 3, el 4 a 1 final ha deixat el marcador amb el 15 a 4 definitiu i de nou el C.N.Sabadell ha aixecat la Copa Catalunya.