Evolución del marcador
REAL CANOE N.C. - ISOSTAR001112334445678
QUADIS C.N. MATARO011233344566666

El Quadis CNM veu aparèixer altra cop la seva "bèstia negra" a Madrid

El Canoe ha remuntat un partit que l'equip mataroní ha dominat quasi sempre, amb un parcial de 4-0 en el tram final del darrer quart

El Quadis CN Mataró, que a la primera volta la va derrotar per 10-6, ha vist com si li ha aparegut altra vegada la seva "bèstia negra", el Real Canoe. L'equip madrileny li ha remuntat el partit jugat aquest migdia a Madrid, amb un parcial final de 4-0, en un minut final força polèmic... com ho solen ser quasi sempre els partits jugats a la capital d'Espanya. I amb la derrota l'equip de Beto Fernàndez veu com el Club Natació Barcelona l'atrapa en el quart lloc de la taula.

170318Wa-Canoe-CNM

Ha estat un partit molt igualat, en el qual l'equip mataroní, tot i no comptar amb l'holandès Thomas Lucas, ha dominat quasi sempre, malgrat no aprofitar cap de les jugades d'home de més. El Canoe sempre anava per darrere, o com a molt podia empatar.
I quan Codina ha fet el 4-6 a l'inici del darrer quart semblava que la victòria estava ben a prop. Però a partir d'allà l'equip madrileny ha fet un parcial de 4-0, per acabar sumant els tres punts. Amb el 4-6 el Quadis ha desprofitat una contra i en l'atac següent el Canoe ha marcat d'un bon xut. Amb el 5-6 una altra ocasió clara que atura el porter madrileny i de seguida arriba l'empat a 6, amb gol del boia Víctor Gutiérrez. I amb l'empat a 6 més ocasions que salva el porter local.
I ja en en el darrer minut la inevitable polèmica. Codina és agafat pel cap i els àrbitres xiulen falta senzilla. Hi ha una contra, en Victor Gutierrez marxa enganxat amb en Ramiro, pase llarg del porter i exclusió de l'argentí que Quadis. En Ramiro no se separa prou i penal que posa per davant el Canoe. A falta de 44 segon temps mort de Beto Fernàndez, intentant provocar una exclusió, però els àrbitres no xiulen res, i en el darrer atac els madrilenys marquen el 8-6 a falta de 5 segons.
Tot i la decepció final pel resultat cal valorar l'esforç de l'equip en una piscina complicada i els molts minuts que han disputat els joves.

REAL CANOE MADRID 8-6 QUADIS CN MATARÓ
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez (1), Lluc Bertrán, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (2), Àlex Codina (1), Raul Loste, Samu Ruiz, Pau Schnizler.
PARCIALS: 0-1, 1-2, 3-2, 4-1.

Al Quadis se li escapen els punts en els últims instants

Els mataronins perden 8-6 amb el Real Canoe.

El Quadis Mataró no va poder sumar una victòria amb la que comptava per intentar fer ple de triomfs en aquest tram final de temporada. Els de Beto Fernández van ensopegar amb el Real Canoe per 8-6 un partit equilibrat que van veure que se li escapava en el tram final d'enfrontament. L'equip buscarà ara tancar la temporada regular amb victòries per intentar assolir el quart lloc de manera definitiva.
El partit va estar en mans dels mataronins en la primera meitat. Una defensa molt sòlida en una piscina complicada per la pressió del públic va permetre deixar sense gols als de Madrid. Una diana del Quadis deixava el primer avantatge (0-1) al marcador. A la represa la tònica va ser la mateixa. El Real Canoe va empatar, però els mataronins no van deixar escletxes i en dues jugades van aconseguir desfer la igualada i col·locar un 1-3 que deixava bones sensacions.
Al tercer període, però, el millor Real Canoe va aparèixer amb dues dianes consecutives per empatar el matx. La reacció mataronina no va tardar en aparèixer i el quart gol dels visitants el tornava a posar per davant. Els locals empataven de nou, però abans del descans arribava el 4-5. En el tram final els mataronins van desfer-se. El 4-6 semblava sentenciar el matx, però llavors el Real Canoe va treure tot el geni possible, va aprofitar jugades de superioritat i va clavar un parcial de 4-0 que deixava sense opcions als mataronins.

IMG 0380
El Real Canoe Isostar remonta un encuentro que tenía cuesta arriba, ante el Terrassa y consigue tres puntos muy importantes que le colocan de nuevo en la 6ª posición de la clasificación.
Partido muy interesante el que se vio ayer en nuestras instalaciones de Pez Volador, donde el Real Canoe Isostar comenzó el encuentro un poco dubitativo, y sin la chispa que suele tener en casa, esto hizo que el Terrassa jugase su partido y llegara al descanso con un 1 a 3 a favor y con la sensación de dominio del juego y del tempo del encuentro.
En el tercer cuarto el Real Canoe Isostar puso una marcha mas y logra colocarse al final del cuarto con un igualado 4 a 5.
Pero en el último cuarto el Real Canoe pone toda la carne en el asador y a pesar de adelantarse de nuevo el Terrassa colocando el 4 a 6, los nuestros ajustan en defensa y logran dar la vuelta al resultado llegando al final con un trabajado 8 a 6.
Por parte del Real Canoe Isostar destacar a Víctor Gutiérrez con 4 tantos y a Pablo Gómez con 3 además del último cuarto del portero David Alcon que si durante los tres primeros cuartos no había tenido mucha suerte, en este ultimo realizo 3 o 4 paradas de calidad que dio alas a nuestros jugadores.
Ahora a pensar en el próximo encuentro el Catalunya en su casa el sábado 25 a las 18 h.